Clinten er rasende på eks-konen

Kilder hævder, at Hollywood-stjernen nægter at betale hustrubidrag til Dina Eastwood

Clint Eastwood er rasende på eks-konen. (Foto: AP)
Clint Eastwood er rasende på eks-konen. (Foto: AP)

Den 83-årige skuespiller Clint Eastwood er ikke en mand, som man kommer på tværs - især når det gælder hans macho-roller i film som 'Dirty Harry' eller den 'Den Onde, Den Gode og Den Grusomme'.

Og nu er Hollywood-legenden tilsyneladende blevet rasende på sin eks-kone. Det skriver internetstedet Radaronline.com, der har fået adgang til dokumenter, der tyder på, at Clint Eastwood ikke har særlig meget lyst til at betale hustrubidrag til sin eks-kone journalisten Dina Eastwood, som han mødte helt tilbage i 1993. I oktober i år blev det officielt meldt ud, at parret skal skilles.Clint Eastwood og konen Dina Eastwood til Oscar-fest i 2005, hvor 'Clinten' var aktuel med sin meget roste film 'Million Dollar Baby'.(Foto: AP)
Clint Eastwood og konen Dina Eastwood til Oscar-fest i 2005, hvor 'Clinten' var aktuel med sin meget roste film 'Million Dollar Baby'.(Foto: AP)
Se også: Så er det officielt: Clinten skal skilles

Ifølge dokumenterne har 'Clinten' også krævet, at Dina skal betale sine egne advokatudgifter.

Den Oscar-belønnede filmstjerne, der har høstet masser af anerkendelse både foran og bagved kameraet, indrømmer iøvrigt, at han og Dina Eastwood allerede gik fra hinanden i juni måned 2012 efter 17 år som et par.

Se også: Clintens kone på afvænningsklinik

Dina Eastwood har i forbindelse med skilsmissen også søgt om at forældreretten over datteren Morgan Eastwood på 16 år. Ifølge amerikanske medier begyndte ægteskabet mellem 'Clinten' og Dina Eastwood at smuldre, da Dina sidste år lavede reality-serien 'Mrs. Eastwood & Co'. Clint Eastwood var rasende på sin kone, fordi reality-programmet er en direkte modsætning til alt, hvad han normalt står for. 'Clinten' er en utrolig privat mand, så derfor faldt det ikke i god jord, at konen fremstillede dele af hans familieliv sammen med børnene.

Se også: Eastwoods datter er ny makeup-magnetClint Eastwood er her til filmpremiere med sin kone Dina Eastwood, mens parret stadig var sammen.(Foto: AP)
Clint Eastwood er her til filmpremiere med sin kone Dina Eastwood, mens parret stadig var sammen.(Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer