Gwyneth Paltrow tager pause: 'Må tilbage til at være mor'

Lige før bruddet med Chris Martin, 37 år, sagde Paltrow, at hun tager en pause fra skuespilleriet

Gwnyneth Paltrow vil efter skilsmissen fra Chris Martin nu koncentrere sig om at være mor.(Foto: AP)
Gwnyneth Paltrow vil efter skilsmissen fra Chris Martin nu koncentrere sig om at være mor.(Foto: AP)

Skuespilleren Gwyneth Paltrow, 41 år, tager en pause fra karrieren for at fokusere på børnene.

Tidligere i denne uge blev det kendt at skuespiller Gwyneth Paltrow og Coldplay-forsanger Chris Martin skal skilles efter over ti år som ægtepar.

Ifølge E! News har Gwyneth også bestemt sig for at tage en pause fra skuespillet.

- Jeg må tilbage til at være mor. Jeg har en regel om én film om året, så nu skal jeg ikke spille skuespil et stykke tid. Jeg skal udvikle en del materiale, arbejde med netsiden og opdrage børnene, fortalte Paltrow til E! News lige før bruddet med ægtemanden blev kendt.Efter 10 års ægteskab er det nu slut mellem Gwyneth Paltrow og Chris Martin.(Foto: AP)
Efter 10 års ægteskab er det nu slut mellem Gwyneth Paltrow og Chris Martin.(Foto: AP)


Wisconsin i to uger
Oscar-vinderen, som lige nåede at blive færdig med indspilningen af 'Mortdecai' med Johnny Depp, sagde, at livet på settet ikke altid lader sig kombinere med et familieliv.

- Jeg tror, det er anderledes, når du har et kontorjob, fordi du har flere rutiner. Du ved, at du kan gøre alt om morgenen, og så kommer du hjem om aftenen, sagde skuespilleren og fortsatte:

- Når du indspiller en film, kan du pludselig få besked på, at du må tage til Wisconsin i to uger, og så arbejder du 14 timer om dagen. Den del er vældig vanskelig. Jeg tror selvfølgelig, at det at have et normalt job og samtidig være mor kan være udfordrende, men ikke på samme måde som når du er på settet.

Sammen med Chris Martin har skuespilleren børnene Apple, ni år, og Moses, syv år. De giftede sig i december 2003.

- Vi er og vil altid være en familie, og på mange måder er vi tættere nu end nogensinde, skrev Paltrow på sin netside Goop tirsdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer