Bruger sine bryster som våben mod supermodel

Den russiske model Kira Diktyar blev mobbet af på tv af supermodellen Naomi Campbell - nu svarer den russiske model igen med med fræk fotoserie

Kira Dikhtyar løber rundt på stranden  i Miami iklædt årets måske mest nedringede badedragt. (Foto: All Over Press)
Kira Dikhtyar løber rundt på stranden i Miami iklædt årets måske mest nedringede badedragt. (Foto: All Over Press)

Den 24-årige russiske model Kira Dikhtyar har trukket overskrifter i de amerikanske medier, fordi hun har beskyldt supermodellen Naomi Campbell for at mobbe hende i den amerikanske realti-tv-serie 'The Face'.

Se også: Naomi griner ad Kardashian-forside

Efter at Kira Dikhtyar blev stemt ud af programmet i den fjerde uge anklagede Kira den 43-årige Naomi Campbell for at have sagt, at 'hun hadede russere'.

- Naomi er en fantastisk kvinde. Men det er meget hårdt at arbejde sammen med hende. Hun lossede hele tiden al sin negative energi over på mig. Efter at jeg blev stemt ud måtte jeg søge læge. Og jeg er stadig ikke helt rask, fortalte Kira Dikhtyar til New York Post om sine dårlige oplevelser med Naomi Campbell, der i programmet sammen med Lydia Hearst og Anne V. er mentorer i mode-programmet, der forsøger at finde frem til en model, der skal være det nye ansigt for et kosmetik firma.

Og nu svarer den 24-årige Kira også igen overfor Naomi Campbell med en super fræk fotoserie fra Miami Beach i Florida, der skal overbevise alle om, at Kira i den grad er værd at se på. Og at det måske var forkert, at hun blev stemt ud.

Se også: Kate Moss vil knalde Naomi CampbellSe også: Naomi og Kate nøgne sammen

Kira trænger til hjælp
Supermodellen Naomi Campbells stab afviser kategorisk alle beskyldinger fra Kira.

- Vi er ked af, at Kira ikke har det så godt. Og vi håber, at hun får den hjælp, som hun åbenlyst har brug for. Hendes beskyldninger er jo absurde, fortæller en kilde fra Naomis stab til Vogue.co. uk.

Se også: Supermodel overfaldet af rockere

1 af 4 Kira fortæller, at hun blev godt og grundigt mobbet af Naomi i et tv-program. Nu svarer hun igen.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Kira bruger sine flotte bryster som et våben til at argumentere for, at hun ikke skulle have været udstemt fra 'The Face'.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Naomi Campbell er kendt for sit kraftige temperament.(Foto: AP)
4 af 4 Kira Dikhtyar løber rundt på stranden i Miami iklædt årets måske mest nedringede badedragt. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer