Nina Agdals røv er overalt

Men hun bliver aldrig vant til at se den hele tiden

Nina Agdal er ved at blive godt og grundigt træt af at se på sin egen efklædte krop. (Foto: All Over)
Nina Agdal er ved at blive godt og grundigt træt af at se på sin egen efklædte krop. (Foto: All Over)


Se også: Smukke Agdal 22 år og med ny fyrSe også: Fuld valuta fra Nina Agdal i bikini

Den danske model Nina Agdals numse er i vælten for tiden, men hun bliver nu aldrig vant til at se den overalt, skriver Fashionista.com.

Om det er på coveret af Sports Illustrated eller et sladderblad, der linker hende til en kendt model-mager, så virker den solbrune hud og hendes endeløse manke af blonderet hår pludselig ikke til at komme uden om.

Hun havde ligefrem et high-fashion-øjeblik for nylig i debuten for online luksus accessories-magasinet Editorialist, hvor hun havde et Tom Ford-dress på, der viste et frækt kig til det ene bryst.

Sports Illustrated-shoot
For at støtte op om magasinet tog Agdal i forgårs forbi for at fejre Editorialists parnerskab med CFDA for at highlighte amerikanske accessories-designere.

- Den var virkelig afslørende, men på samme tid var den holdt så classy, fortalte hun Fashionista, og fortsatte:

- De damer (co-ejerne Stefania Allen og Kate Davidson Hudson) ved virkelig, hvad de laver, og jeg var så stolt over at være en del af det.

Hun beskrev Editorialist-shootet som værende 'tydeligvis meget anderledes' fra Sports Illustrated-shootet, da hun jo havde 'tøj på' i Editorialist.

Passer sit arbejde
Agdal siger også, at man ikke føler sig mere komfortabel i et element end et andet.

- Jeg møder bare op, og laver mit arbejde.

Ja, men hun har nu alligevel end af de bedste kroppe 'in the biz' lige nu, og man kan ikke lade være med at spørge, om hun er blevet vant til at se hendes... aktiver... overalt.

- Jeg tror ikke, at nogen som helst ville blive vant til det. Selv når jeg ser mig selv i en reklame eller på en poster, så føler jeg ikke, at det er mig; Jeg føler, at det er en anden. Jeg tror, at mange modeller føler det sådan.

Ja, hun kan lige så godt prøve at blive vant til det. Det lyder som om, at vi kommer til at se meget mere til Agdal, og hun rider på bølgen fra Sports Illustrated.

- Jeg arbejder på at få mest mulig ud af dette cover, og gøre det næste års tid her til det bedste, så jeg har helt sikkert en masse spændende ting undervejs.Danske Nina - pæn fra alle vinkler. (Foto: All Over)
Danske Nina - pæn fra alle vinkler. (Foto: All Over)


1 af 2 
2 af 2 Nina Agdal er ved at blive godt og grundigt træt af at se på sin egen efklædte krop. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer