All Saints vil indspille ny musik

1990'er-girlbandet All Saints vil indspille ny musik for at styre hitlisterne igen

PIgerne fra det populære band The All Saints er på vej mod et comeback.(Foto: Polfoto)
PIgerne fra det populære band The All Saints er på vej mod et comeback.(Foto: Polfoto)

All Saints er sammen igen for at hjælpe Backstreet Boys på deres turné, og bagefter går de selv efter at indspille ny musik og styre musiklisterne igen.

Det kan blive et rigtigt stort comeback.

Pigegruppen fra 90'erne - der blandt andet havde hitsange som 'Never Ever' og 'Pure Shores' - gendannedes for nylig for at spille til Backstreet Boys i storbritannien under deres 'A World Like This'-tour, og derudover er pigerne sat til at udgive ny musik i et forsøg på et comeback.The All Saints er her fotograferet i år 2006. Fra venstre Nicole Appleton, Melanie Blatt, Natalie Appleton og Shaznay Lewis. (AP Photo/ Alastair Grant)
The All Saints er her fotograferet i år 2006. Fra venstre Nicole Appleton, Melanie Blatt, Natalie Appleton og Shaznay Lewis. (AP Photo/ Alastair Grant)


Se også: All Saints stopper All Saints stopper

Se også: All Saints planlægger comeback All Saints planlægger comeback

Mere kant end Spice Girls

En kilde fortalte til Daily Mirror-avisen:

- Pigerne har elsket at være sammen igen, og denne gang, hvor de er meget ældre og klogere, lytter de ikke til noget nonsens.

- De har haft et par møder med sangskrivere og management og fornemmelsen er, at der stadig er et hul i markedet for en gruppe som deres.

- Planen er at komme tilbage i studiet til sommer og producere en håndfuld nye numre, og så længe de alle er glade for resultatet, så vil der blive udsendt en single mod slutningen af 2014.

De blev dannet med mere kant end Spice Girls, og All Saints - der består af søstrene Nicole og Natalie Appleton, Melanie Blatt og Shaznay Lewis - lå nummer et på storbritanniens single-liste hele fem gange men splittede op i 2001.

Bandet lavede deres første comeback i 2006, men på trods af deres succes med førstesinglen 'Rock Steady' - der nåede tredjepladsen i storbritannien - var deres plade 'Studio 1' mindre succesfuld og nåede aldrig inden for top 40.

0 kommentarer
Vis kommentarer