Peaches Geldof er fundet død

Den legendariske musiker Bob Geldofs kun 25-årige datter er fundet død i en lejlighed under mystiske omstændigheder

Peaches Gelfof er fundet død kun 25 år gammel.(Foto: Polfoto)
Peaches Gelfof er fundet død kun 25 år gammel.(Foto: Polfoto)

Den britiske tv-værtinde, model og kendis-datter af selveste Bob Geldof, den 25-årige Peaches Gelfof er fundet død.

Politet fortæller ifølge BBC, at de blev kaldt til en adresse, hvor man var nervøs for en kvindes fysiske tilstand mandag eftermiddag. Kvinden, der ifølge BBC var Peaches Geldof, blev erklæret død af de tilkaldte ambulancefolk.

- På dette tidspunkt bliver dødsfaldet betragtet som uforklarligt og meget pludseligt, lyder det fra politiet i Kent.

Se også: Peaches Geldof er allerede gravid igenSe også: Peaches Geldof stod hvid brudSe også: Langfingret rebel er blevet morPeaches er her fotograferet i nærbillede.(Foto: Getty Images)
Peaches er her fotograferet i nærbillede.(Foto: Getty Images)


Peaches Geldof var gift med musikeren Thomas Cohen og har to sønner Astala og Phaedra. Hendes far Bob Geldof mistede selv sin mor, da han kun var 11 år gammel. Peaches mor Paula Yates døde af en overdosis i september måned 2000. Så man kan uden overdrivelse sige, at ulykkerne ind i mellem er raslet ned over familien.

Peaches Geldofs sidste kontakt med de sociale medier var i søndags, hvor hun lagde et billede ud af sig selv som baby i sin mor Paula Yates arme.

Peaches Geldof har tidligere været gift med rockmusikeren Max Drummey, men parret blev separeret i 2009.

Peaches efterlader sig sin ægtemand og sine to sønner samt sin far Bob Geldof samt søstrene Fifi og Pixie og Tiger Lily.

Tom Cohen, der var gift med Peaches Geldof er også kommet med en udtalelse:

- Min elskede kone Peaches var elsket over alt på jorden af mig og af vores to sønner. Jeg vil opdrage vores sønner, så de har deres mor i deres hjerte hver eneste dag. Vi vil altid elske hende.Det sidste billede, som Peaches lagde ud på de sociale medier, er det her billede af Peaches som baby og hendes mor Paula Yates.(Foto: Instagram)
Det sidste billede, som Peaches lagde ud på de sociale medier, er det her billede af Peaches som baby og hendes mor Paula Yates.(Foto: Instagram)


1 af 2 Det sidste billede, som Peaches lagde ud på de sociale medier, er det her billede af Peaches som baby og hendes mor Paula Yates.(Foto: Instagram)
2 af 2 Peaches Gelfof er fundet død kun 25 år gammel.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer