Woody Harrelson reddede Jennifer Lawrence' liv

Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence fik en vitaminpille galt i halsen - men Woody Harrelson reddede hendes liv med førstehjælp

Woody Harrelson reddede den smukke Jennifer Lawrence liv, da hun fik en vitaminpille galt i halsen.(Foto: AP)
Woody Harrelson reddede den smukke Jennifer Lawrence liv, da hun fik en vitaminpille galt i halsen.(Foto: AP)

Der er ingen tvivl om, at den kommende film 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2' vil være sprængfyldt med action og dramatik. Men der var altså også masser af dramatik, da kameraet blev slukket under optagelserne. Oscar-vinderen Jennifer Lawrence var nemlig tæt på at miste livet, da hun fik en vitaminpille galt i halsen, der fuldstændigt blokerede hendes luftveje.

Hendes kollega Woody Harrelson sprang dog hurtigt til hjælp og gav førstehjælp til Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence ses her i en scene fra filmen 'The Hunger Games: Catching Fire'. Harrelson ses bagest i billedet.(Foto: AP)
Jennifer Lawrence ses her i en scene fra filmen 'The Hunger Games: Catching Fire'. Harrelson ses bagest i billedet.(Foto: AP)
Se også: Hunger Games-hovedperson tæt på at dø

Hun kunne ikke trække vejret
Til Contactmusic siger en kilde om episoden:

- Jennifer havde akkurat slugt en håndfuld af sine daglige vitaminpiller, men en af dem blev uheldigvis siddende fast i Jennifers hals. Pludselig begyndte hun at brække sig, gispede efter vejret og pegede på sin mund. Og hun blev helt rød i hovedet, lyder det fra vidnet til den dramatiske episode.

- Alle rundt omkring Jennifer gik i chok og kunne ikke foretage sig noget. Men da en person råbte på hjælp, kom Woody løbende og slog hende først hårdt i ryggen. Da det ikke hjalp, tog han sine arme rundt om hendes krop og pressede dem ind mod hendes bryst og mave. Og så poppede vitaminpiller ud af hendes mund, så hun kunne trække vejret igen, fortæller kilden. Woody Harrelson brugte den såkaldte Heimlich-metode til at redde Jennifer Lawrence liv.

Jennifer sagde tak til Woody
Jennifer Lawrence takkede efterfølgende Woody Harrelson for at have reddet hendes liv.

- Du reddede bogstaveligt talt mit liv. Jeg kunne ikke trække vejret. Jeg troede virkelig, at jeg skulle dø, har Lawrence fortalt til National Enquirer.

Se her, hvordan man yder førstehjælp ved blokering af luftveje

1 af 3 Woody Harrelson.(Foto: AP)
2 af 3 Jennifer Lawrence.(Foto: AP)
3 af 3 Woody Harrelson reddede den smukke Jennifer Lawrence liv, da hun fik en vitaminpille galt i halsen.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer