Politi stadig på bar bund i Peaches-dødsfald

Dagens ligsyn gav ingen brugbare oplysninger, der kan forklare, hvorfor den 25-årige mor til to pludselig døde

Peaches til DANSK Fashion Awards i København i 2011. (Foto: Anthon Unger)
Peaches til DANSK Fashion Awards i København i 2011. (Foto: Anthon Unger)


Se også: Tre vilde teorier om Peaches' dødSe også: Engelsk avis: Peaches døde måske af frugt-diætSe også: Ligsyn skal give svar på Peaches’ død

Det er stadig et stort mysterium, hvad der tog livet af den tilsyneladende livsglade, unge mor til to, der mandag blev fundet død i sit hjem i den engelske by Wrotham, hvor der ikke var spor efter narkotika og heller ikke fandtes et efterladt selvmordsbrev.

Tidligere i dag foretog doktor Peter Graham Jerreat ligsyn på Darent Valley Hospital i Dartfort, men der kom ikke oplysninger frem, der kan forklare dødsfaldet, der af politiet derfor stadig betragtes som 'uforklarligt, men ikke mistænkeligt'.

Politiet oplyser, at man nu afventer resultat af den toksikologiske analyse, der blandt andet skal afsløre, om der var mistænkelige kemiske stoffer i Peaches blod.

Der kan gå flere uger, før resultaterne af disse prøver ligger klar.

I mellemtiden er der åbnet op for alverdens mulige og umulige spekulationer, der tæller alt lige fra menneskeofring til frugtjuice-overdosis.

Her er de tre mest omtalte teorier:

1/ Hjertesvigt som følge af graviditet og/eller alkohol-misbrug

Der spekuleres i, om dødsårsagen kan være den sjældne sygdom 'peripartum kardiomyopati', der er en tilstand, hvor symptomer på hjertesvigt optræder mellem sidste måned i svangerskabet og de første 5 måneder efter fødslen.

Peaches Geldof har desuden tidligere indrømmet at have taget kokain og i en periode festet gevaldigt igennem. Og både alkohol og narkotika kan fremprovokere hjerteproblemer. Hun hævder dog, at hun aldrig har været ude i et voldsomt misbrug.

2/ Anoreksi og bizar frugtjuice-kur

Den britiske avis Daily Mail skriver desuden, at det allerede blev konstateret i 2011, at Peaches Geldof i perioder udelukkende levede af frugtjuice i forbindelse med en meget streng diæt, hun fulgte for at tabe sig. Diætisten Cath Collins udtalte dengang:

- Peaches løber en ganske stor risiko for såkaldt dehydrering, som kan føre til akut hjertestop. Det er det, der slår anorektikere ihjel, forklarede diætisten Cath Collins.

3/ Sort magi og menneskeofring

Peaches var meget interesseret i de spirituelle sider af livet og blev medlem af sekten Scientology tilbage i 2007. Og i perioder har hun også vist interesse for sort magi.

Det er kommet frem, at Peaches sidste år ifølge theguardian.com var interesseret i trosretningen 'Thelema', der også er kendt under navnet OTO, en religion, der er baseret på sort magi og tidligere er blevet kædet sammen med hentydninger til menneskeofringer.

Peaches Geldof har ifølge avisen The Guardian fået tatoveret en hjerteformet OTO-tatovering, og hun lagde også et billede af en af OTO-kultens bøger ud på sin instagramprofil til sine 148.000 følgere.

Uden at komme med konkrete bud spekulerer flere britiske medier i, om der er en forbindelse mellem Peaches' interesse for det okkulte og hendes (indtil videre) uforklarlige dødsfald.

Der er endnu ikke fastsat en dato for begravelsen, men det ligger fast, at den kommer til at foregå i samme kirke - St Mary Magdalene i byen Davington - hvor hendes mor og far i sin tid blev gift, og hvor hendes mor - Paula Yates - i 2000 blev bisat.Politiet undersøger Peaches' hjem i Kent. (Foto: All Over)
Politiet undersøger Peaches' hjem i Kent. (Foto: All Over)


1 af 2 
2 af 2 Peaches til DANSK Fashion Awards i København i 2011. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer