Verdens 272. rigeste på lynvisit i Danmark

Erhvervslivets rockstjerne, Richard Branson, fortalte om sin vej til succes på D'Angleterre

Her ankommer erhvervslivets rockstjerne til D'Angleterre. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Her ankommer erhvervslivets rockstjerne til D'Angleterre. (Foto: Tariq Mikkel Khan).

Glem alt om popdronninger, krukkede skuespiller eller feterede tv-værter.

Når erhvervslivet holder fest, er der kun én virkelig rockstjerne.

Han hedder Richard Branson og har netop forladt Danmark efter et lynvisit.

Nummer 272 på erhvervsmagasinet Forbes liste over verdens rigeste mennesker lod sig her til aften hylde på Hotel D'Angleterre, hvor en stor gruppe danske iværksættere lod sig forføre af den karismatiske englænder, der er i dag er god for 25 milliarder kroner.

Dagen blev indledt i Arena Fyn, hvor han holdt et foredrag for 3200 studerende, der fik mulighed for at høre milliardærens gode råd til, hvordan man bliver en succesfuld iværksætter.Samuel Rachlin og iværksætteren Morten Lund interviewede Branson. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Samuel Rachlin og iværksætteren Morten Lund interviewede Branson. (Foto: Tariq Mikkel Khan).


Derefter gik turen videre i hans privatfly til København, hvor investorer og iværksættere som datingkongen Morten Wagner stod klar til at høre, hvad der har bragt ham helt til tops med omkring 400 firmaer i porteføljen.

- Det er mit første besøg i Danmark, men det har været fantastisk. Jeg har mødt en masse iværksættere, som I har masser af, sagde Richard Branson, da han gik ind på D'Angleterre.

Her beviste han, at han ikke tilhører skaren af tilknappede jakkesæt fra den kedelige del af erhvervslivet. Da han fik tilbudt en drink og det viste sig, at det ikke var alkohol, lød det:

- Det har været en lang dag, så jeg havde håbet på lidt stærkere.Branson blev hyldet på luksushotellet, inden han fløj hjem til London i sit privatfly. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Branson blev hyldet på luksushotellet, inden han fløj hjem til London i sit privatfly. (Foto: Tariq Mikkel Khan).


Den opfordring skulle han ikke komme med, så en lind strøm af champagne flød mod ham, Samuel Rachlin, der interviewede ham og iværksætteren Morten Lund, der var med til at sætte arrangementet op.

Trods arrangørernes håb om kongelig deltagelse, dukkede kronprins Frederik ikke op, selv om hans tilstedeværelse havde ligget som et stort måske hele dagen.

Han har ellers tidligere udvist interesse for netop iværksættere, men da kongen over dem alle var i byen, var det uden Fredes tilstedeværelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer