'Ultimate Warrior' er død

Den amerikanske Wrestling-legende 'Ultimate Warrior' døde pludselig på vej hen til sin bil kun 54 år gammel

Ultimate Warrior ses her som hele USA kendte ham. Muskuløs og med vild krigsmaling på vej til en wrestling-match.(Foto: WWE/PR foto)
Ultimate Warrior ses her som hele USA kendte ham. Muskuløs og med vild krigsmaling på vej til en wrestling-match.(Foto: WWE/PR foto)

'Ultimate Warrior' med det borgerlige navn James Hellwig, en af USA absolut største legender indenfor den populære sport 'Wrestling' er død kun 54 år gammel. Det oplyser WWE(World Wrestling Entertainment).

Ifølge TMZ kollapsede 'Ultimate Warrior' ude foran et hotel i staten Arizona, da han var på vej hen til sin bil sammen med sin kone. 'Ultimate Warrior' blev straks af en ambulance kørt til et nærliggende hospital, hvor han blev erklæret død. Der foreligger endnu ikke nogen oplysninger om selve dødsårsagen.

I den forgagne weekend blev 'Ultimate Warrior' fortjent indlemmet i WWE's Hall of Fame, og igår aftes var han for første gang i mange år med i programmet 'Monday Night Raw'.

En af Warrios største rivaler i bryderingen gennem årene, selveste Hulk Hogan skrev straks på sin twitter, da han hørte om dødsfaldet:

- RIP Warrior - kun kærlighed - HH.

Se Ultimate Warrior kæmpe med Hulk Hogan her

På sin hjemmeside skrev WWE: Vi er chokerede og dybt ulykkelige over Ultimate Warriors død. Han var en af de mests ikoniske superstjerner, som WWE nogensinde har haft. WWE kondolerer til Warriors familie, venner og fans. Warrior efterlader sig sin kone Dana og to døtre.Ultimate Warrior var en legende i den amerikanske wrestling-sport.(Foto: WWE)
Ultimate Warrior var en legende i den amerikanske wrestling-sport.(Foto: WWE)
1 af 2 Nærbillede af Ultimate Warrior.(Foto: WWE)
2 af 2 Ultimate Warrior ses her som hele USA kendte ham. Muskuløs og med vild krigsmaling på vej til en wrestling-match.(Foto: WWE/PR foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer