Peaches aske spedes i barndomshaven

Den kun 25-årige jetsetters aske skal spredes samme sted som hendes mors

Peaches Geldof døde kun 25 år gammel. Hendes aske skal spredes i haven ved hendes barndomshjem. (Foto: All Over)
Peaches Geldof døde kun 25 år gammel. Hendes aske skal spredes i haven ved hendes barndomshjem. (Foto: All Over)

Peaches Geldofs familie er kommet frem til, hvad der skal ske med asken af den afdøde jetsetter, der mistede livet i mandags kun 25 år gammel.

Plannen er nemlig ikke at placere asken i en urne i jorden, men derimod at sprede haven til det nedlagte Davington-kloster i byen Faversham, hvor Peaches Geldof holdt af at lege, da hun var barn.

Peaches Geldof boede i flere år af sin barndom i det tidligere kloster med sin far, Boomtown Rats-sangeren Bob Geldof, og sin mor, rockjournalisten Paula Yates, indtil parret blev skilt i 1995.

Det skriver den engelske avis Mirror.

Se også: Avis: Peaches' søn var ved hendes lig

- Peaches’ lykkeligste minder stammer herfra. Der er ikke andre steder at holde begravelsen og at sprede hendes aske. Familien var så lykkelig her – det var simpelthen så idyllisk, siger en kilde tæt på Geldof-familien til Mirror.

Davington-klostret, der tidligere husede 26 nonner, ligger tæt op ad St. Mary Magdalene og St. Lawrence-kirken, hvorfra Paula Yates blev bisat ved sin død i 2000. Efterfølgende blev også hendes aske spredt i Davington-klostrets have, og Peaches Geldofs vil dermed ligge samme sted som sin mor, der døde, da Peaches var blot 11 år gammel.

Se også: Geldof-søster dropper festival efter dødsfald

Tidligere har det været den normale opfattelse, at Paula Yates’ aske var placeret på hendes kæreste, INXS-frontmanden Michael Hutchences gravsted, men ifølge Mirror er dette ikke korrekt.

St. Mary Magdalene og St. Lawrence-kirken, der stammer fra 1153, dannede desuden også rammen om flere bryllupper i Geldof-familien. Bob Geldof og Paula Yates blev gift her, og Peaches Geldofs bryllup med Tom Cohen stod også i kirken i 2012.

Se også: Peaches lig frigivet

Peaches Geldofs mor, Paula Yates, døde af en overdosis heroin, men indtil videre er der ikke noget, der tyder på, at Peaches Geldofs alt for tidlige død skyldes stoffer.

Derimod spekulerer flere medier i, om dødsfaldet i hjemmet i Wrotham, cirka 40 kilometer fra Faversham, kan skyldes, at den unge mor til to var sygeligt besat af at holde sin vægt nede. Toksilogiske undersøgelser, der først ventes færdige om et par uger, forventes at kunne bringe lys over dødsårsagen.

Se også: Politi stadig på bar bund i Peaches-dødsfald

Ifølge engelske medier er flere af Peaches Geldofs venner allerede fløjet ind fra forskellige hjørner af verden for at kunne være med til bisættelsen. Blandt andet har radio-dj’en Nick Grimshaw og tv-værten Alexia Chung forladt den amerikanske musikfestival Coachella for at tage til Kent.

Datoen for bisættelsen er endnu ikke blevet offentliggjort.

Se også: Engelsk avis: Peaches døde måske af frugt-diæt1989: En nyfødt Peaches på skødet af sin mor, Paula Yates. I baggrunden storesøster Fifi Trixibelle og far Bob. (Foto: CAMERA PRESS/M. Anderson/ All Over Press) Tæt på Her er Peaches Geldofs liv i billeder

0 kommentarer
Vis kommentarer