Stor mystik om Lohan-interview

Lindsay Lohan fortæller om forhold til en gift mand i nyt interview. Talsperson afviser, at interviewet overhovedet har fundet sted

Det er ikke let finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert omkring Lindsay Lohan for tiden. (Foto: AP)
Det er ikke let finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert omkring Lindsay Lohan for tiden. (Foto: AP)

Skuespillerinden Lindsay Lohan har været midtpunkt i flere skandalesager.

Og der kunne igen være tegn på, at Lohan er kommet i problemer, da hun i magasinet KODE er blevet citeret for at fortælle om en affære med en gift mand.

- Fyren, jeg ser, har sendt et privatfly, fordi han vil se mig, men han er gift og har børn, siger skuespillerinden angiveligt til KODE. Magasinet skriver desuden, at Lohan skulle have været påvirket af alkohol og stoffer under interviewet.

Se også: Lohan indrømmer: Jeg har knaldet Timberlake og Efron

Men en talsperson for Lohan afviser, at interviewet nogensinde har fundet sted.

- Lindsay har aldrig talt med nogen journalist på KODE. Interviewet blev lavet over e-mail. Vi kan ikke begribe, hvorfor en journalist skulle fabrikere et sådant indhold og formidle det på sådan en uansvarlig måde, skriver talsmanden til Eonline.

Hos Kode står redaktør Jacob Simon stadig ved, at interviewet har fundet sted og oplyser, at magasinet er i besiddelse af billeder, som viser Lohan og skribenten sammen.

Se også: Lindsay Lohan afslører sine elskere

På det seneste har det ellers set ud til, at Lohan igen var ved at få styr på sit liv under sin medvirken i et realityshow, som blot går under navnet 'Lindsay'. Showet bliver produceret af talkshowdronningen Oprah Winfrey.

0 kommentarer
Vis kommentarer