Selena Gomez fyrer Justin Bieber

Kylie Jenners venskab med Justin blev for meget for Selena

On and Off-kæresteparret Justin Bieber og Selena Gomez er igen gået fra hinanden.(Foto: AP)
On and Off-kæresteparret Justin Bieber og Selena Gomez er igen gået fra hinanden.(Foto: AP)

Selena Gomez har fyret Justin Bieber som kæreste på grund af hans venskab med Kylie Jenner.

Selena blev ellers set være kærlig med on-off kæresten Justin ved Coachella Valley Music and Arts-festivallen tidligere på måneden, men nu siges hun altså at være blevet mere end tosset over Biebers tætte venskab med realitystjernen Kylie. Og det på trods af at hun også selv hang ud sammen med Kylie og hendes søster, Kendall, ved festivallen i Californien.

Se også: 275.000 amerikanere: Ud Bieber!

- Selena er overbevist om, at der er sket noget mellem Justin og Kylie, siger en kilde tæt på Selena Gomez til The Sun.

- På Coachella så de ellers ud til at være sammen igen. Selena hang også ud med Kylie, og de opførte sig som de bedste venner. Så hørte hun det med Justin og Kylie og følte sig totalt bedraget. Hun gik amok og droppede Justin igen.

Se også: Lars Ulrich roser Justin BieberJustin Bieber og Selena Gomez kysser her hinanden inderligt under en basketball-kamp.(Foto: AP)
Justin Bieber og Selena Gomez kysser her hinanden inderligt under en basketball-kamp.(Foto: AP)
Se også: Bieber tatoveret i 12.000 meters højde

Den 21-årige stjerne siges at være vildt jaloux og har nu valgt ikke længere at følge Jenner-søstrene på Instagram, ligesom hun har slettet alle sine billeder af dem på sin egen profil.

Ikke desto mindre synes Selenas venner, at hun kanaliserer sine følelser det forkerte sted hen. De vil have hende til at bruge sine kræfter på at få Justin ud af sit liv.

- Selena er et rigtig dårligt sted lige nu - hun er helt ude på kanten og ramt af jalousi, siger The Suns kilde.

Se også: Se Biebers eks afklædt

For nylig kom det frem, at vennerne var bekymrede for Selena, eftersom de mener, at hun opfører sig som en anden person, når hun er sammen med Justin. De syntes ikke, at de skulle have genoptaget deres tre-årige on-off forhold.

- Selena opfører sig en smule hjernevasket og udfordrer ikke det, Justin siger. For ikke så lang tid siden sloges og skændtes de omkring deres forhold, men nu er hun som en robot, der er helt indhyllet i hans net, siger en kilde.

Se også: Christopher: Jeg kan takke Justin Bieber

0 kommentarer
Vis kommentarer