Stjernes fire-årige lillebror bor i husvogn

Sangerinden Beyoncés far havde en affære med skuespillerinden Alexsandra Wright.

Den multimilionære sangerinde Beyonce har en halv-lillebror på kun fire år, der bor i en husvogn.(Foto: AP)
Den multimilionære sangerinde Beyonce har en halv-lillebror på kun fire år, der bor i en husvogn.(Foto: AP)

Sangerinden Beyoncé lever tilsyneladende det perfekte liv, men en affære, en skilsmisse og en lillebror i husvogn spøger i kulissen.

Beyoncés far og tidligere manager, Matthew Knowles, er nemlig også far til den fireårige Nixon Alexander Knowles, som han fik efter en affære med skuespilleren Alexsandra Wrigt.

Se også: Derfor dropper Jay Z og Beyoncé vennernes bryllup

Efter en tid med pengeproblemer og et liv som hjemløs er Wright nu i gang med at rykke ind i en såkaldt trailerpark. Det skriver Daily Mail.

Ifølge Wright er manglende støtte fra Beyoncés far blandt årsagerne til, at hun og sønnen Nixon har været nødt til at tage imod hjælp fra en velgørenhedsorganisation, der arbejder med hjemløse i Los Angeles.

Se også: Beyonce i bikini: Har hun brugt photoshop?

Men hun vil ikke klandre den millionære sangerinde.

- Det er ikke Beyoncés skyld. Jeg vil ikke holde hende til ansvar. Faderen til mit barn er den ansvarlige, siger hun til Inside Edition.

Udmeldingen kommer efter, at Wright ifølge eget udsagn har modtaget "tusindvis af trusler" fra folk, der mener, at hun ikke kan tillade sig at forvente, at Beyoncé redder hende ud af de økonomiske problemer.

Wright har før udtalt, at hun ikke kan forestille sig, hvordan Beyoncé må have det, når hun ved, at hendes bror er hjemløs.

Se også: Beyoncé med pivfræk musikvideoSmuke Beyonce lever et liv i sus og dus, mens hendes lillebror lever en fattig tilværelse.(Foto: AP)
Smuke Beyonce lever et liv i sus og dus, mens hendes lillebror lever en fattig tilværelse.(Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer