Kylie Minogue: Jeg vil tilbage på det hvide lærred

Den australske popdiva og tidligere skuespillerinde Kylie Minogue vil gøre sin skuespilsfortid til nutid og komme tilbage på skærmen

Det var der, hendes karriere begyndte - og det er muligvis der, hvor hun gerne vil have sin karriere hen igen.

I hvert fald, hvis man skal tro den australske sangerinde Kylie Minogues seneste interview med den britiske avis The Sun. For selvom hendes skuespilskarriere ikke altid har været prisbelønnet, så får sangerinden noget helt særligt ud af at stille sig foran de rullende kameraer.

Det skriver Female First.

Se også: Kylie: Jeg har svært ved at binde mig

- Jeg får sådan en energi ud af at gøre det, fordi det tager mig tilbage til der, hvor jeg begyndte. Det er en fuldstændigt anderledes udfordring, fortæller hun.

- Og det er rart ikke at være Kylie for en stund. Jeg elsker virkelig at spille skuespil. Jeg får vel lov at spille lidt skuespil i musikvideoer - selv bare det at påføre sig et glad ansigt, når du i virkeligheden ikke har det på den måde, fortsætter den 45-årige sangstjerne.

Minogue blev oprindeligt kendt for sin rolle i den australske sæbeopera 'Neighbours', men har også siden haft roller i film som 'Moulin Rouge!' og den eksperimenterende, franske 'Holy Motors' fra 2012.

Se også: Kylie Minogue leger Marilyn Monroe

0 kommentarer
Vis kommentarer