Syngende spasmager skal være far igen

Tingene kører på skinner for superstjerne og tidligere stofmisbruger Robbie Williams. Han og konen venter nemlig deres barn nummer to

Robbie Williams skal være far igen. (Foto: AP)
Robbie Williams skal være far igen. (Foto: AP)

Der går nogle år, inden den 40-årige superstjerne Robbie Williams slipper for en tilværelse præget af beskidte bleer og ødelagt nattesøvn.

Sangerens kone, Ayda Field, er nemlig gravid for anden gang.

- Ayda og jeg er lykkelige over at kunne meddele, at Theodora Rose Williams (parrets første datter, red.) skal være storesøster.

Se også: Stolt Robbie Williams: Jeg er blevet far

Det skriver den tidligere Take That-sanger på Twitter.

Og det er en nyhed, som for blot få år siden ville have chokeret mange. Williams kæmpede nemlig i en årrække med et alvorligt stofmisbrug. Et stofmisbrug, som ifølge den engelske sanger kunne have endt katastrofalt.

Se også: Baby og bold gør Robbie lykkelig

- Det kunne sagtens have endt i et Heath Ledger-scenarie. Desværre var jeg et sted, hvor jeg var ligeglad, om jeg var i live eller ej. Det er jeg ikke længere, siger han til Daily Mail med henvisning til skuespilleren Heath Ledger, der døde af en overdosis.

Noget kunne tyde på, at superstjernens første datter, har hjulpet Robbie Williams godt på vej til at liv, der er værd at leve.

I hvert fald sagde han til Female First i 2012, at hans datter er fantastisk, og at han gerne ville flere børn med Ayda Field.

Og som sagt så gjort. Parret venter altså nu barn nummer to. Det er endnu uklart, hvornår det nyeste medlem af Williams-familien kommer til verden.

Robbie William er på vej til Danmark. I næste weekend spiller spasmageren to koncerter i Boxen i Herning.

Se også: To børn skal synge med Robbie

0 kommentarer
Vis kommentarer