Hollywood-stjerne chokeret over faderens valg

Skuespiller Drew Barrymore har lært at leve med fortiden. Men hun kan stadig ikke forstå, hvorfor hendes far valgte hende fra som lille

Drew Barrymore har ikke haft verdens nemmeste opvækst. I dag er filmstjernen selv mor til to børn. (Foto: AP/Frank Gunn).
Drew Barrymore har ikke haft verdens nemmeste opvækst. I dag er filmstjernen selv mor til to børn. (Foto: AP/Frank Gunn).

Hollywood-superstjernen Drew Barrymore lever med arrene efter en hård opvækst alene med sin mor. Skuespilleren, der har lært at acceptere fortiden, er dog stadig uforstående over for, hvordan en forælder kan finde på at vælge sit barn fra. Det skriver Female First.

- Mine forældre gik fra hinanden, før jeg blev født, og min far var bare aldrig rigtig i stand til at være en forælder, fortæller Drew Barrymore til magasinet.

- Det er chokerende for mig, at nogen mennesker kan finde på at træffe det valg. Selvom jeg har accepteret det i forhold til min far, er det noget, jeg aldrig ville kunne acceptere med en partner, siger den 39-årige skuespiller.

Drew Barrymore, der for nylig blev fik datteren Frankie er i forvejen mor til Olive, som hun har sammen med sin mand Will Kopelman.

Se også: Tidligere barnestjerne er mor for anden gang

- Når du selv bliver forælder og begynder at tænke på børns behov, så kommer det hele tættere på følelsesmæssigt. For nogen mennesker er det åbenbart bare umuligt at være til stede. Men det er utroligt frustrerende, forklarer hun.

Skuespillerinden lever sig fuldt ind i moderrollen, hvorfor hun blandt andet har valgt ikke at have en babysitter til sine to piger. Den succesfulde Hollywood-stjerne er oven i købet i gang med at lære selv at lave mad til sin familie.

Se også: Drew Barrymore stresser ikke over bryllup

- Jeg elsker at lave mad, det gør mig virkelig glad. Men jeg er elendig til det. Det er bare slet ikke så ubesværet og sexet, som man tror. For ikke at tale om smagen. Men jeg gør mig virkelig umage.

- Jeg kunne godt finde på at rejse et sted hen for at lære mere og så tage min familie med, siger Drew Barrymore.

0 kommentarer
Vis kommentarer