Hollywood-diva angrer

Diane Keaton fortryder ikke mange ting i sit liv. Men sit eget bryllup ville hun gerne have oplevet

Diane Keaton erkender, at hun har været for idealistisk i forhold til ægteskabet. (Foto: AP/Axel Schmidt).
Diane Keaton erkender, at hun har været for idealistisk i forhold til ægteskabet. (Foto: AP/Axel Schmidt).

Hun har fået stor succes og anerkendelse i Hollywood. Men ring på fingeren, er der aldrig nogen, der har givet hende. Den 68-årige skuespillerinde Diane Keaton ville imidlertid gerne have været gift. Det skriver Abc News.

- Det er ikke nogen tragedie. Men jeg ville nu ønske, at jeg have købt mig en mand. En god mand, som også ville være en fantastisk far. Jeg tror, det ville have været en god måde at gøre det på, siger Diane Keaton til People Magazine.

Skuespillerinden, der har to adoptivbørn, mener, at hun måske har været for idealistisk i sit forhold til ægteskabet.

- Jeg havde sådan en sindssyg idé om, at jeg skulle være forelsket. Nu kan jeg se, hvad det i virkeligheden kræver: Ægte hensyntagen og evnen til at være et godt team.

Se også: Ny film med De Niro er som fesen flødeskum

Den mand, som den Oskar-belønnede skuespillerinde helst ville have haft ved sin side gennem livet, er kollegaen fra de berømte 'Godfather'-film, Al Pacino. De to dannede da også par i fem år.

- Men det var vist aldrig rigtig hans hensigt at være realistisk med mig. Og jeg var samtidig lige på grænsen til at blive rigtig gammel, siger hun til magasinet.

- Stakkels mand. Jeg tror i virkeligheden ikke, at han var så interesseret. Jeg tror heller ikke, at et permanent og lykkeligt ægteskab ville have været helt let for ham, siger skuespillerinden.

0 kommentarer
Vis kommentarer