Susan Boyle bruger millionvilla som klædeskab

'Britain's got talent'-stjernen bruger kun sit nye hus til opbevaring af tøj

Susan Bopyle holder på pengene, men gider ikke bo i sit hus. Foto: AP
Susan Bopyle holder på pengene, men gider ikke bo i sit hus. Foto: AP

Britisk konservatisme er i højsædet, når det handler om Susan Boyle. Hun har alle dage boet i sit barndomshjem, og det er svært at ændre på.

Selv ikke da hun smed 3,3 mio. kr. ud på sit drømmehus, lykkedes det at ændre vaner, fortæller hun i The Sun ifølge Expressen.

Se også: Susan Boyle: De sagde, at jeg havde en hjerneskade

- Jeg indså, at jeg har det bedst i det hus, hvor jeg er vokset op. Derfor bruger jeg mest det andet hus som en slags kontor og til at have det tøj i, som jeg ikke bruger. griner hun.

Herudover fungerer 'drømmehuset' også som øvelokale.

Se også: Susan Boyle synger duet med Elvis

Den 53-årige stjerne indrømmer, at hun ellers er ret påpasselig med pengene.

- Det har været vanskelig at tilpasse sig et liv, hvor man bare kan bruge penge. Jeg glemmer ikke de første 47 år af mit liv, hvor det til tider har været vanskeligt at få pengene til at slå til, tilføjer hun.

Tidligere i år skabte sangerinden og millionæren overskrifter, da det blev kendt, at hun havde søgt job hos en bookmaker til 60 kroner i timen.

Se også: Susan Boyles 'anal numse'-fest

Engelske aviser gjorde også et nummer ud af, at Boyles familie røg i totterne på hinanden på grund af deres rige slægtning. En af brødrene skal bl.a. have truet med at begå selvmord, hvis ikke Susan ville skyde en halv mio. kr. i hans konkurstruede firma.

- Dette er forfærdelig trist. Susan vil bare det bedste for os alle, sagde en anden bror, Gerry til Daily Mirror den gang.-

0 kommentarer
Vis kommentarer