Jeg var sammen med kvinde

Cameron Diaz afslører i et nyt interview, at hun har delt seng med en anden kvinde

Cameron Diaz i midten er ikke bleg for at eksperimentere seksuelt. (Foto: AP)
Cameron Diaz i midten er ikke bleg for at eksperimentere seksuelt. (Foto: AP)


Se også: Cameron Diaz: Derfor er 40'erne de bedste årSe også: Cameron Diaz om kollega: Mere end kun brysterSe også: Cameron Diaz er til fler-partneri

Skuespillerinden Cameron Diaz har haft gang i mændene i de seneste år. Med en liste af ekskærester, der tæller blandt andre musikeren Justin Timberlake og skuespilleren Jared Leto, har der været gang i den 41-årige skuespillerindes kærlighedsliv.

Men det er ikke kun mændene, der nyder godt af Diaz' selskab i soveværelset. Også kvinder bliver inviteret med i sengen.

- Ja, jeg har været sammen med en kvinde, fortæller hun i et nyt interview med Andy Cohen i talkshowet 'Watch What Happens Live'.

Sex med en kvinde
Og der har længe været spekulationer omkring Hollywood-stjernens seksuelle orientering. Ikke mindst på grund af et åbenhjertigt interview i Playboy fra 2010, hvor hun stiller spørgsmål ved de klassiske definitioner på seksualitet.

- Vi er, som vi er. Vi ved alle, hvad der driver os. Og hvis jeg vil have sex med en kvinde, betyder det ikke nødvendigvis, at jeg er lesbisk, siger stjerneskuespilleren.

Diaz er lige nu aktuel i filmen 'The Other Woman', som har danske Nikolaj Coster-Waldau i en af hovedrollerne. Filmen har premiere herhjemme den 1. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer