Sexede Diaz: Jeg ser bedre ud end da jeg var 25

Den 41-årige Hollywood-stjerne Cameron Diaz synes det er vanvittigt, at kvinder bliver presset til at se yngre ud, end de er

Cameron Diaz var supersexet i den sorte stramme læderkjole, der sad. som om den var malet på hendes velformede krop.(Foto: AP)
Cameron Diaz var supersexet i den sorte stramme læderkjole, der sad. som om den var malet på hendes velformede krop.(Foto: AP)

Selv om Hollywood-stjernen Cameron Diaz er 41 år gammel, kan hun sagtens konkurre med sine meget yngre kolleger, når det gælder opmærksomhed på den røde løber. Det beviste hun onsdag aften i London, hvor der var premiere på hendes nye film 'The Other Woman', hvor hun blandt andet spiller overfor den kun 21-årige Kate Upton.

Cameron Diaz var i dagens anledning også trukket i en stramt velsiddende kjole i sort læder, der sad, som om den næsten var malet på hendes veldrejede krop. Og fotograferne stillede lige så skarpt på Diaz' krop, som de gjorde på den 21-årige Kate Uptons krop.

Se også: Diaz om utroskab: Gå og se dig aldrig tilbageSe også: ... og Gud skabte Kate Upton41 år. Cameron Diaz er usædvanlig smuk og lækker på den røde løber.(Foto: AP)
41 år. Cameron Diaz er usædvanlig smuk og lækker på den røde løber.(Foto: AP)


I komedie-filmen 'The Other Woman' bliver Cameron Diaz iøvrigt bedraget af den danske filmstjerne Nikolaj Coster-Waldau, der har den mandlige hovedrolle i filmen. 'The Other Woman' har premiere i de danske biografer den 1. maj.

Se også: Coster-Waldau mærker Diaz hævn

Selv om Cameron Diaz elsker fastfood, sørger hun for det meste dog at spise sundt, heriblandt grøntsager, proteinrigt kød og ubehandlet mad. Diaz begyndte for alvor at tænke på sin sundhed og træne sin krop, da hun var 27 år gammel og fik rollen i action-komedien 'Charlie's Angels'. Men hun er faktisk mere tilfreds med sit udseende idag, end hun var i sine unge år.

- Jeg har ingen ønsker om at se ud, som da jeg var 25 år. Jeg synes, at jeg ser meget bedre ud nu. Jeg synes, at det er helt okay at blive ældre. Jeg holder af at blive ældre, fortæller Diaz til People,com.

Se også: Her snaver bikiniklædt Kate Upton dansk kendis21-årige Kate Upton, 41-årige Cameron Diaz og 42-årige Leslie Mann poserer for fotograferne. Den 42-årige Leslie Mann holder sig også forrygende godt.(Foto: AP)
21-årige Kate Upton, 41-årige Cameron Diaz og 42-årige Leslie Mann poserer for fotograferne. Den 42-årige Leslie Mann holder sig også forrygende godt.(Foto: AP)


Cameron Diaz mener også, at samfundets enorme skønhedspres på kvinder kan være meget overvældende

- Det er vanvittigt, at kvinder skal føle sig presset til at se ud, som om de er 25 år gamle, når de faktisk er modne kvinder. Kvinder giver ikke sig selv tilladelse til at blive gamle på en naturlig måde, har Diaz tidligere sagt i et interview med Oprah Winfrey.

Se også: Kate fylder 21 med 21 frække fotosCameron Diaz skriver autografer til sine fans i London.(Foto: AP)
Cameron Diaz skriver autografer til sine fans i London.(Foto: AP)


1 af 2 Tre smukke kvinder på den røde løber i forbindelse med filmen 'The Other Woman', Kate Upton, Cameron Diaz og Leslie Mann. (Foto:AP)
2 af 2 Cameron Diaz var supersexet i den sorte stramme læderkjole, der sad. som om den var malet på hendes velformede krop.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer