Laber Hollywoodstjerne: Jeg lytter ikke til mine børn

Jessica Alba gider ikke lytte til sine børn. I hvert fald ikke når snakken falder på, hvor familien skal på ferie henne

Jessica Alba lader ikke sine børn beslutte, hvor familien skal på ferie. (Foto: AP)
Jessica Alba lader ikke sine børn beslutte, hvor familien skal på ferie. (Foto: AP)

En gigantisk park fyldt med rutsjebaner, levende tegnefilms-figurer og candyfloss. For rigtig mange børn er Disneyland paradis.

Det gælder også for skuespillerinden Jessica Albas døtre. Hvis de kunne bestemme familieferiens destination, ville forlystelsesparken nemlig stå øverst på ønskelisten. Men når det kommer til planlægning af ferier, lytter den 33-årige 'Sin City'-stjerne ikke til sine børn.

- Jeg lytter ikke til mine børns holdninger. Når det er dem, som betaler for rejsen, kan de bestemme, hvor vi skal hen, siger Alba til people.com.

Se også: Sexet skuespillerinde: Jeg er ikke sexetJessica Alba tager gerne på ferie med sine to børn - men hun bestemmer hvorhen. (Foto: All Over)
Jessica Alba tager gerne på ferie med sine to børn - men hun bestemmer hvorhen. (Foto: All Over)


I stedet for at besøge Mickey Mouse og de andre Disney-figurer tager Hollywoodstjernen sammen med sine døtre og sin mand, Cash Warren, til Sydfrankrig. Her ejer Warrens mor nemlig et hus.

Og selv om det ikke er helt det samme som Disneyland, er den smukke skuespillerinde sikker på, at børnene får en god ferie.

Se også: Derfor vil Jessica Alba ikke vise bryster

- Der er så grønt, og der er masser af plads til, at børnene kan rende rundt og lege. Det er rigtig dejligt at få lov til lige at leve det landlige liv lidt, siger stjernen.

Alba og Warren har sammen de to døtre Haven og Honor.

Se også: Sådan får du Jessica Albas smækre kropSe også: Jessica Alba: Min datter er en kopi af mig

0 kommentarer
Vis kommentarer