Sandra Bullock overrasket af indbrudstyv

Tidligt søndag morgen fik Hollwood-skuespillerinden Sandra Bullock uventet besøg af en indbrudstyv eller måske en stalker

Sandra Bullock, der er en af verdens rigeste skuespillerinden, fik uventet besøg af en indbrudstyv eller stalker søndag nat. (Foto: AP)
Sandra Bullock, der er en af verdens rigeste skuespillerinden, fik uventet besøg af en indbrudstyv eller stalker søndag nat. (Foto: AP)

Sandra Bullock er tidligere blevet forfulgt af en psykisk syg mand eller en såkaldt stalker gennem længere tid. Men nu er den gal igen. Politiet i Los Angeles fik nemlig tidligt søndag morgen amerikansk tid en anmeldelse om et indbrud i verdensstjernens hus i Los Angeles.

En person havde brudt ind i Sandra Bullocks hus midt om natten, og ifølge NBC News var Oscar-vinderen hjemme, da indbrudstyven eller stalkeren sneg sig ind i hendes hus. Bullock havde få timer før indbruddet været til prisuddelingen 'Guys Choice Awards', hvor hun modtog prisen 'Decade of Hotness'(Årtiets mest hotte).

Se også: Tyngdekraften gør filmstjerne stenrigEt par timer før indbruddet havde Sandra Bullock modtaget en fornem pris ved Guys Choice Awards, hvor hun blev kåret som 'den hotteste kvinde i det seneste årti'.(Foto: AP)
Et par timer før indbruddet havde Sandra Bullock modtaget en fornem pris ved Guys Choice Awards, hvor hun blev kåret som 'den hotteste kvinde i det seneste årti'.(Foto: AP)


NBC News har også talt med nogle af Bullocks naboer, der oplyser, at Sandra Bullock for bare tre måneder siden fik lavet et stort hegn hele vejen rundt om sit hus for at gøre det sværere for eventuelle indbrudstyve at komme ind på hendes ejendom. Men indbrudstyven fandt alligevel et smuthul.

Se også: Sandra Bullock: Vil ikke date Clooney

Poliet fik imidlertid hurtigt anholdt den ubudne gæst, der viste sig af være en 39 år gammel mand. Han sidder netop nu varetægtsfængslet hos politiet i Los Angeles. Politet er dog usikre på, om manden er en ganske almindelig indbrudstyv, der ville stjæle skuespillerinden værdier, eller om han er en såkaldt stalker eller meget stor fan af Bullock, der bare havde lyst til at se eller hilse på den smukke skuespillerinde.

Men lige meget hvad grunden er til hans uventede besøg, er det hamrende ulovligt. Og mandens kaution er sat til 50.000 dollars. Det svarer til ca. 350.000 danske kroner.

Se også: Bullock fik Google-chok

1 af 2 Smukke Bullock.(Foto: AP)
2 af 2 Sandra Bullock, der er en af verdens rigeste skuespillerinden, fik uventet besøg af en indbrudstyv eller stalker søndag nat. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer