Rihanna lejer 38 millioner kroners villa

Hun lejer det unikke hjem i stål og beton for cirka 330.000 tusind kroner om måneden i Hollywood Hills, Los Angeles

Rihanna har råd til at betale en fyrstelig husleje. (Foto: PA).
Rihanna har råd til at betale en fyrstelig husleje. (Foto: PA).

Pacific Palisades ligger bare cirka 20 kilometer væk fra Hollywood Hills i det nordlige Los Angeles.

Ikke desto mindre er det netop i et forsøg på at komme væk fra nærgående stalkere ved sit Pacific Palisades-hjem, at Rihanna nu flytter ind i et 38 millioner kroners hus i Hollywood Hills.

Se også: Sangerinder til Rihanna: Pak dine bryster væk

'The Fortress' - eller 'Fortet' på dansk - er dermed den 26-årige sangerindes tårnhøje nye hjem. Den knap 20 meter høje indgang, de vildeste lofter, de sejeste udsigter og den nyeste sikkerhed - der nok skal kunne tage modet fra den modigste indbrudstyv - venter, ifølge RadarOnline.com.

Det ser ud til at stjernen fra Barbados, som for nylig blev single igen igen efter problemer med kæresten Drake, lejer den industriagtige grund for cirka 330.000 kroner om måneden.

Rihanna - der blev set under en middag med den nye single, Chris Martin, i Giorgio Baldi i Santa Monica søndag aften - satte sin egen bolig i Pacific Palisades til salg for 82 millioner kroner, efter at den havde været lejet ud til 360.000 kroner om måneden.

Det blev tidligere sagt, at Rihanna ikke havde lyst til at være i boligen, fordi der blev ved med at dukke stalkere op.

Se også: Rihannas nøgen-kjole skulle være skandaløs

Sangerinden fik en treårs dom igennem mod stalkeren Steveland Barrow i marts 2013, efter at han brød ind i huset ved siden af Rihanna. Han troede såmænd, at det var Rihannas hjem, han var kommet ind i.

En dommer beordrede også Robert Melanson til at holde sig mindst 90 meter fra Rihannas hus, efter at den 26-årige mand var blevet fanget, mens han krøb rundt på taget sidste juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer