Nørdet rapper designer sit eget tøj

Frontfigur i bandet N.E.R.D, Pharrell Williams, tegner og spraymaler konstant på sit tøj, mens han har det på

Pharrell Williams har svært ved at styre sin kreativitet. (Foto: AP)
Pharrell Williams har svært ved at styre sin kreativitet. (Foto: AP)

Man skal ikke stå for tæt på, når rapper og frontfigur i bandet N.E.R.D, Pharrell Williams, designer sit eget tøj. Han både tegner og spraymaler på tøjet, og ofte foregår den kreative proces, mens han stadig er iført tøjet.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Ifølge den britiske sanger Conor Maynard, der for nylig har arbejdet med Williams, kan rapperen simpelthen ikke lade være med at tilpasse sit look til omgivelserne. Selv når han arbejder på sin musik i studiet, bliver spraydåsen hevet frem.

Kreativt menneske
- Da vi var i studiet, spraymalede han altid sit tøj og tegnede på det. Han er en meget kreativ person, der gør nogle skøre ting, fortæller Maynard til nyhedsbureauet Bang Showbiz.

- Han tegner også altid på sine sko. Han skaber sit helt eget unikke tøj til sig selv, ud af hvad end han lige har på den dag, siger han.

Williams er også kendt for, at være dækket med tatoveringer på det meste af sin krop. Især rapperens arm er tætpakket.

Smertefuld laserbehandling
I 2008 overvejede han dog at få fjernet kropskunsten. Her fortalte han om en form for hudtransplantation, han ville gennemgå:

- Det vil være ligesom at få flyttet hud, men du tager ikke huden fra din røv eller dit ben. De her folk gror faktisk ny hud til dig. Først giver du dem en prøve af din hud, som de så kopierer. Når det er gjort, syr de det nye hud på, helt uden man kan se det bagefter.

De vilde planer blev dog tilsyneladende droppet, og Williams gennemgik i stedet en smertefuld laseroperation, for at få fjernet nogle af de mange tatoveringer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen