Filmstjerner på afvænning

Robin Williams og Shia LaBeorf har begge ladet sig indlægge på klinikker

Robin Williams - drikkeriet begyndte at skride igen. (AP Photo)
Robin Williams - drikkeriet begyndte at skride igen. (AP Photo)

Livet som stjerne kan have sine faldgruber. Sprut og stoffer flyder, og det er nemt at blive fristet af at tage en smagsprøve.

For nogen kan det have alvorlige konsekvenser - og både Robin Williams og Shia LaBeouf har nu begge to ladet sig indlægge på en afvænningsklinikker.

For 62-årige Robin Williams har det dog mere karakter af at fin-tune den ædru-tilstand, som han var ved at sætte over styr efter en hård arbejdsperiode.

Tager det i opløbet
Det samme gjorde han i 2006, hvor han ellers havde holdt sig ædru i 20 år.

Nu var det ved at skride igen - og Robin Williams har besluttet at tage det i opløbet af hensyn til sit helbred og sin familie.

Shia LaBeouf i håndjern på stationen i New York. (AP Photo)
Shia LaBeouf i håndjern på stationen i New York. (AP Photo)
 

Anderledes alvorligt er det med Shia Labeouf, der for få dage siden blev anholdt i New York efter at have råbt op og svinet folk til under en forestilling med 'Cabaret' på Broadway.

Papirpose over hovedet
LaBeouf har ladet sig indlægge på en klinik i Los Angeles, og det er ikke kun misbrug, der bekymrer venner og familie. Også hans mentale tilstand er til diskussion.

At der er noget galt blev også åbenbart, da han stormede ud fra en pressekonference for Lars von Trier-filmen 'Nymphomaniac' i Berlin tidligere på året.

På Den Røde Løber dukkede han op med en papirpose over hovedet, hvorpå der stod: 'Jeg er ikke berømt længere'.

0 kommentarer
Vis kommentarer