Solange fortæller om elevatortæsk

Solange Knowles slog i maj sin svoger Jay-Z, men nu fortæller sangerinden, at deres forhold ikke har taget skade af den voldelige episode

Sangerinden har lagt episoden med sin berømte svoger bag sig. (Foto: AP)
Sangerinden har lagt episoden med sin berømte svoger bag sig. (Foto: AP)

Mange ville nok mene, at forholdet mellem en mand og hans svigerinde tager skade, hvis svigerinden i et raserianfald slår og sparker ham.

Se også: TV: Her får Jay Z tæsk af svigerinden  

Men det er måske ikke altid tilfældet. I hvert fald ikke for Solange Knowles og hendes svoger Jay-Z, som i maj måned var hovedpersonerne i en bizar voldsepisode, der udspillede sig i en hotelelevator. På trods af det voldelige optrin mener Knowles nemlig ikke, at familieforholdet har taget skade.

- Det vigtigste lige nu er, at min familie og jeg har det godt sammen, siger hun således til Lucky Magazine.

Vil ikke tale om årsagen
Den 28-årige sangerinde har været tavs omkring episoden indtil nu. Og selv om hun nu fortæller om det, vil hun ikke tale om årsagen til elevatorpryglene. Hun peger på, at sagens vigtigste detaljer allerede er blevet offentliggjort i den pressemeddelelse, som storesøsteren Beyonce og Jay-Z udsendte tidligere.

Se også: Stjernepar bryder tavsheden efter video-læk  

Se også: Beyonce og Jay Z: Romantik i solnedgang  

- Der har været en hel del spekulationer om, hvad der var årsagen til den uheldige episode. Men det vigtigste er, at familien har lagt det bag sig, står der i pressemeddelelsen.

Den besynderlige hændelse foregik 12. maj på The Standard Hotel i New York.

Se også: Beyoncé sætter fut under skilsmisserygter  

0 kommentarer
Vis kommentarer