Kanye West tæt på at gå i sort

Rapperen siges at være ved at gå grassat over farven på hans linned

Kanye West er rolig i hvide omgivelser. (Foto: AP)
Kanye West er rolig i hvide omgivelser. (Foto: AP)

Kanyes linned var sort, og det skulle være hvidt.

Så i timerne op til at han skulle dukke op på Wireless Festivallen i London, var der hektisk aktivitet. Mildest talt.

Ren panik
Rapperen sendte åbenbart festivalarrangørerne ud på en ekstra opgave i weekenden, da de fik at vide, at han kun kunne have hvide møbler i sit omklædningsrum - hvilket de først fik at vide nogle få timer, før han kom.

- Kanye vil kun have et hvidt omklædningsrum, og det står sædvanligvis i hans rider. Men af en eller anden grund var der sort linned i omklædningsrummet på Finsbury Park. Det måtte bare ikke ske. Organisatørerne blev bedt om at få det udskiftet med det hvide, ellers ville Kanye slet ikke sætte sin fod der, siger en kilde til Daily Mirror.

Se også: Kim og Kanye skred fra regningen  

- Over de næste få timer blev festivalpersonalet sendt ud overalt i byen for at købe det nye, hvide linned. Det var kaotisk, men der var ingen, der ville gøre Kanye sur. Specielt ikke eftersom han var kommet for at erstatte Drake, i det sidste minut. Der var ren panik i et stykke tid.

Tour-management
Kanye - som har den 12-måneder gamle datter North med sin kone Kim Kardashian - siges at foretrække et kridhvidt omklædningsrum, fordi det er en afslappende og rolig farve, der hjælper ham med at slappe af inden det går løs.

- Hans tour-management ville gerne have det sorte linned væk, fordi det er deres job at gøre artisten bekvem, før han går ud på scenen.

Happy go lucky. Kaney er glad. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 5. jun. 2014 - kl. 10:03 Hvad er der sket med Kanyes fjæs  

- Og Kanye er mest bekvem, når han er omgivet af hvid. Det gælder bare om at have et stille og roligt sted at slappe af før en stor optræden, siger en kilde tæt på rapperen.

Den slags forespørgsler er i øvrigt ikke specielle for Kanye. Sidste år var det, at han krævede, at hans specielle hvide tæppe backstage ved BBC blev strøget, før han kom.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere