Brad Pitt på burgerbar

Verdensstjernen nyder de simple glæder under filmoptagelser i England - han var også på pub for at drikke en fadøl

Brad Pitt er her fotograferet med Angelina Jolie i London for ca. tre uger siden. Nu er han ifølge Daily Mirror i London igen i forbindelse med filmoptagelser.(Foto: AP)
Brad Pitt er her fotograferet med Angelina Jolie i London for ca. tre uger siden. Nu er han ifølge Daily Mirror i London igen i forbindelse med filmoptagelser.(Foto: AP)

Tirsdag aften var det først Wimpy, der kunne lokke Pitt med en cheeseburger-menu, og bagefter blev han set i færd med at nyde en øl på en pub i Billericay, Essex, England.

Hollywood-skuespilleren blev set i færd med at købe en menu med en cheeseburger for 60 kroner på Wimpy, der ligger i Essex. Det ser dog ud til at den 50-årige Pitt missede at få en doughnut - restauranten var simpelthen løbet tør for dem.

En kilde fortalte Daily Mirror: - Brad var virkelig høflig og venlig over for personalet. Han er fan af Wimpys doughnuts efter at have fået dem, da han filmede 'World War Z' her for nogle få år siden, men der var desværre ikke nogle af hans favorit-dougnuts tirsdag aften.

- Han ventes tilbage for at købe nogle senere på ugen.

Intl. kendte - 2. jun. 2014 - kl. 07:43 Se tosse-reporters overfald på Brad Pitt  

Red Lion-pub

Brad, der var sammen med tre venner og blev flankeret af to sikkerhedsfolk, besøgte den billige takeaway omkring klokken otte. Han købte også en røget barbecue-burger med chips til 92 kroner, en cheeseburger til 27,50 kroner og for 43 kroner pølse, æg og chips.

Skuespilleren - der menes at være ved at filme i Hanningfield Reservoir, tæt på - blev senere set, mens han var ved at nyde en pint på Red Lion-pubben. En traditionel pub i Billericay, Essex. Det ser ud, som om Brad Pitt nyder de simple glæder ved liver under sit ophold i England.

En gæst, der så på, sagde: - Der var ikke noget vrøvl, Brad ville helt klart bare slappe af efter en dag på settet. Han så super casual ud og gjorde sit bedste for at passe ind.

Se også: Chokerende billeder: Angelina Jolie på stoffer  

Angelina Jolie og Brad Pitt i London.(foto: AP)
Angelina Jolie og Brad Pitt i London.(foto: AP)
 

1 af 2 Angelina Jolie og Brad Pitt i London.(foto: AP)
2 af 2 Brad Pitt er her fotograferet med Angelina Jolie i London for ca. tre uger siden. Nu er han ifølge Daily Mirror i London igen i forbindelse med filmoptagelser.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer