Tidligere X Factor-dommer går fri i narko-sag

Tulisa Contostavlos hoppede sidste år i en fælde opsat af den britiske avis The Sun

Tulisa Contostavlos foran retten mandag (Foto: All Over Press).
Tulisa Contostavlos foran retten mandag (Foto: All Over Press).

Den tidligere dommer i britisk 'X Factor' Tulisa Contostavlos, 26, kunne mandag gå fri i en sag om videresalg af kokain, efter at sagen blev afvist ved retten i Southwark Crown.

Det skriver Daily Mail.

Sangerinden Tulisa Contostavlos blev i 2013 anklaget for at have sagt, at hun godt kunne videresælge kokain for omkring 7000 danske kroner mellem sin ven Mike GLC og en undercover-journalist fra engelske The Sun.

Se også: X Factor-dommer anholdt for mistanke om narko-salg

Det var en fælde udlagt af The Sun. En af bladets journalister opsøgte sangerinden med henblik på at købe en større dosis kokain og optog en samtale, hvor sangerinden angiveligt sagde:

- Halvdelen af min telefonbog sælger det. Selvfølgelig kan jeg skaffe det til dig.

Journalisten suspenderet
Dommeren sagde i retten, at journalisten Mazher Mahmood havde forelagt 'helt usammenhængende beviser' i sagen, og at der var stærke grunde til at tro, at Mahmood løj i retten.

Hans arbejdsgiver News UK har fortalt, at Mahmood nu er blevet suspenderet, mens de laver en intern undersøgelse af sagen.

Se også: X Factor-dommer snuppet i kokainhandel

Tulisa Contostavlos' ven Mike GLC kunne også gå fri.

Sagen er den seneste skandale, der rammer News UK, der under det tidligere navn News International blev tvunget til at lukke avisen 'News of the World', efter det blev afsløret, at avisen havde hacket kendtes telefoner.

Se også: Frygtede for 'X Factor'-dommers liv

Tulisa: Sagen har ødelagt mit liv det sidste år
Ifølge Daily Mirror holdt Tulisa Contostavlos mandag en tale, hvor hun sagde, at narko-sagen havde 'ødelagt' hendes liv det seneste år.

- Lad mig sige det præcist. Jeg har aldrig nogen sinde forhandlet stoffer, og jeg har aldrig været involveret i at tage eller handle med kokain. Hele denne sag var en skrækkelig og klam fælde opsat af Mazher Mahmood og 'The Sun on Sunday', sagde sangerinden.

0 kommentarer
Vis kommentarer