Sorry piger, nu er han taget IGEN

Harry Styles fra One Direction dater nu officielt modellen Paige Reifler

Harry Styles er en ombejlet ung mand. (Video: Splash)

Harry Styles er ikke længere single.

Efter flere ugers rygter indrømmer den nye kæreste, modellen Paige Reifler, at hun dater den populære One Direction-forsanger.

- Ja, jeg ser ham. Jeg var til en fest sammen med en ven, hvor jeg mødte ham. Næste morgen vågnede jeg op også var det ikke aviser. Det regnede jeg bestemt ikke med, fortalte modellen til en nær ven, som har talt med Hellomagazine.

 

Harry Styles har ellers det seneste stykke tid datet en række kendte kvinder, heriblandt modellen Cara Delevigne, realitystjernen Kendall Jenner og ikke mindst sangerinden Taylor Swift, men nu er det den smukke Paige, han er faldet for.

Men selvom det først er nu Paige Reifler indrømmer, at hun nu dater Harry Styles, så begyndte rygterne allerede at køre, da parret lagde et billede op på instagram, der viste noget heftig aktivitet i et prøverum.

Og det er ikke første gang, at Paige Reifler vælger date en berømthed. Tidligere har hun haft noget kørende med skuespilleren Orlando Bloom.

Harry Styles er One Directions casanova. (Foto: AP) Kendte Her er alle Harry Styles' lækre damer

- Jeg så ham, da han spillede 'Romeo og Julie'. Jeg sad på første række, og da det var færdigt kom hans manager hen til mig og spurgte, om jeg ikke ville med backstage og møde ham. Og selvfølgelig ville jeg det, fortalte hun til vennen.

Der blev udvekslet telefonnumre mellem den blonde model og Orlando Bloom, men det blev ikke til meget mere end det.

- Vi skrev lidt frem og tilbage, efter han var gået fra ekskonen Miranda Kerr. Men pludselig hørte jeg ikke mere, så det skete ikke rigtig noget, desværre, har hun fortalt.