Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale

Jennifer Lawrence er blandt de stjerner, der søndag er blevet smidt nøgen på nettet i en gigantisk hacker-skandale

Jennifer Lawrence til X-Men-premiere i maj i en lidt mere tækkelig udgave. (Foto: Splash-video)

Nøgenbilleder af 'Hunger Games'-stjernen Jennifer Lawrence og adskillige andre store Hollywood-navne blev søndag spredt rund på internettet.

Ud over Lawrence dukkede Kate Upton, Kirsten Dunst og Ariana Grande også op på en fildelingsside, der viser de kendte kvinder helt nøgne eller poserende i udfordrende stillinger.


Kate Upton fotograferes til Sports Illustrated.

Nøgenskandalen har chokeret filmbyen – især efter flere af afklædte kendisser officielt har bekræftet, at det er dem på billederne.

- Det her er et åbenlyst brud på deres privatliv. Myndighederne er blevet kontaktet og vil forfølge enhver, der lægger de stjålne billeder ud af Jennifer Lawrencwe, siger hendes talsperson til magasinet Varity.

Håber, at I har det godt
Skuespilleren Mary Elizabeth Winstead har selv været ved tasterne, efter pikante billede af hende er dukket på nettet.


Mary Elizabeth Winstead bekræfter også, at hun er på nogle af de lækkede billeder. (Foto: AP)

På Twitter skriver hun, at hun med harsk ironi, at hun håber, at dem, der har spredt de private billeder, hun tog for flere år siden med sin mand, har det godt med dem selv.

Og Mary Elizabeth Winstead skriver, at hun føler med alle, der er blevet ramt at skandalen.

Mens både Jennifer Lawrence og Mary Elizabeth Winstead ærligt indrømmer, at billederne af dem er ægte, så benægter Ariana Grande, at der er hende på de frække fotos.

Politiet i Los Angeles siger til Huffington Post, at de endnu ikke har kendskab til sagen om de private billeder, der er blevet lækket.

Det får de formentlig snart. Bagmanden hævder ifølge fildelingssiden, at han har flere nøgenbilleder, som han er klar til at sprede ud. Og medier verden over er velkomne til at byde på de pikante sager, hvis de vil vise dem.