Nettet går amok over nøgne Jennifer Lawrence

Nøgenbillede-skandalen har gjort Oscar-vinderen til det hotteste emne på blandt andet Twitter

Jennifer Lawrence til X-Men-premiere i maj i en lidt mere tækkelig udgave. (Foto: Splash-video)

Jennifer Lawrence har formentligt ikke været et så hot samtale-emne som i dag, siden hun vandt en Oscar som 20-årig for sin rolle i 'Silver Linings Playbook'.

Denne gang er det dog ikke en stor skuespiller-præstation, der har fået hende på alles læber, men derimod et stort læk af nøgenbilleder af en lang række Hollywood-kvinder - heriblandt Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence er bare et af ofrene i nøgenskandalen. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 07:56 Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale

Lige nu er hendes navn blandt de mest nævnte på Twitter, hvor flere topløse billeder af hende bliver delt med lynets hast.

Også på Google er Jennifer Lawrence populær lige nu.

I lande som USA, Canada, Australien, Frankrig, Israel, Singapore, Storbritannien og Tyskland er den 24-årige Hollywood-darling i dag det mest googlede navn.

Jennifer Lawrence er blandt de kendisser, der har fået spredt nøgenbilleder af sig på nettet. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 11:57 Apple tavs i nøgen-skandale

Jennifer Lawrence er ufrivilligt blevet det mest googlede navn i går og i dag. (Screendump: Google.com)
Jennifer Lawrence er ufrivilligt blevet det mest googlede navn i går og i dag. (Screendump: Google.com)

Hvordan det ser ud i Danmark, kan endnu ikke afgøres. Den danske side med mest hyppige google-søgninger er nemlig ikke opdateret siden i torsdags.

Også Mary Elizabeth Winstead, som der også er blevet lækket billeder af, hitter lige nu som et af de mest googlede navne.


Mary Elizabeth Winsted skriver autografer. (Foto: Splash-video)

Billederne af blandt andet Jennifer Lawrence er blevet lagt ud på forummet 4chan.org, efter en anonym hacker har fået fat i billederne fra Apple-tjenesten iCloud.


Også Kate Upton, der her fotograferes til Sports Illustrated, er offer for det famøse 'nøgen-læk'. (Foto: Splash-video)

Ifølge Jennifer Lawrences agent er billederne ægte. Agenten udtaler samtidig til flere internationale medier, at myndighederne vil blive kontaktet i sagen, så enhver der deler billederne kan blive retsforfulgt.

En anonym hacker er angiveligt i besiddelse af en sexvideo med Jennifer Lawrence. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 10:37 Hacker vil have penge for sexvideo af Jennifer