Hacker vil have penge for sexvideo af Jennifer

Anonym hacker påstår, at han er i besiddelse af video, hvor Jennifer Lawrence giver oralsex

Jennifer Lawrence til X-Men-premiere i maj i en lidt mere tækkelig udgave. (Foto: Splash-video)

Man skulle ikke tro, at Jennifer Lawrences dag kunne blive meget værre, end den allerede er, efter der i nat har floreret adskillige topløse billeder af den 24-årige Hollywood-skuespiller på nettet.

Men det kan den formentligt alligevel.

Jennifer Lawrence er bare et af ofrene i nøgenskandalen. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 07:56 Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale

Hackeren, der har lækket billederne, påstår på forummet 4chan.org, hvor billederne oprindeligt blev lækket, at han også har en video med Lawrence.

Og ikke en hvilken som helst video, men en to minutters video, hvor hun udfører oralsex på en uidentificeret mand.

Videoen vil hackeren dog ikke uden videre bare dele på nettet. På forummet kræver han penge via betalingstjenesten Paypal, før han vil offentliggøre den.

Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 09:32 Nettet går amok over nøgne Jennifer Lawrence

Billederne - og formentligt også den påståede video - stammer fra en anonym hacker, der efter at have fået adgang til angiveligt 101 kendis-kvinders iCloud-konti, har uploadet flere af billederne til forummet 4chan.org.

Oprindeligt forsøgte hackeren at få betaling i såkaldte BitCoins, før han lagde adskillige billeder ud af blandt andre Jennifer Lawrence og Kate Upton formentligt for at bevise, at han var i besiddelse af billederne.