Jennifer topløs med veninde på nøgenfoto

Veninden kan identificeres via markant tatovering under brystet

Jennifer Lawrence til X-Men-premiere i maj. (Foto: Splash-video)

I løbet af natten til i dag blev en serie nøgenbilleder af Hollywood-darlingen Jennifer Lawrence spredt på nettet af en anonym hacker, der angiveligt har fået adgang til både hendes og flere andre kendis-kvinders iCloud-konti.

På de fleste af billederne optræder Oscar-vinderen alene i mere eller mindre afklædt tilstand, mens hun på et enkelt står topløs tæt op ad en anden piger, der også er topløs. Den anden pige kan ikke umiddelbart identificeres, da man kun kan se det nederste af pigernes ansigter.

Men når blikket falder på en ganske speciel tatovering lige under hendes venstre bryst, kan man alligevel finde ud af, hvem hun er. Tatoveringen kan man nemlig genkende på andre billeder af veninden i bikini, hvor man også kan se hele hendes ansigt.

Jennifer Lawrence er blandt de kendisser, der har fået spredt nøgenbilleder af sig på nettet. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 11:57 Apple tavs i nøgen-skandale

Dermed kan det konkluderes, at Jennifer Lawrence - som selv via en talsperson har indrømmet, at billederne af hende er ægte - står topløs ved siden af sin veninde, 28-årige Laura Simpson.

Du kan se et billede af Laura Simpson her, hvor hun har bikini på. Laura Simpson er personen længst til højre. Tatoveringen under venstre bryst går igen på nøgenfotoet, hvor hun står topløs sammen med Jennifer Lawrence.

En anonym hacker er angiveligt i besiddelse af en sexvideo med Jennifer Lawrence. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 10:37 Hacker vil have penge for sexvideo af Jennifer

De to veninder mødtes første gang for syv år siden, hvor de begge var til et arrangement, hvor ingen af dem kendte nogen andre, så de endte med at snakke sammen. De fandt ud af, at de begge var store fan af Matthew Perrys rolle som Chandler Bing i 'Friends'.

- Vi har spist pizza sammen lige siden, fortalte Laura Simpson i forbindelse med, at de fulgtes til årets Oscar-uddeling.

Her kan du se et billede af pigerne sammen til Oscar-showet.

Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 09:32 Nettet går amok over nøgne Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence er bare et af ofrene i nøgenskandalen. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 07:56 Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale