Her er nøgen-listen: De er blevet hacket

Omkring 100 Hollywood-kvinder er angiveligt ofre for anonym hacker - se listen her

Rihanna, Candica Swanepoel og Kim Kardashian skulle også være ofre for nøgen-hackeren. (Fotos AP og Target Press)
Rihanna, Candica Swanepoel og Kim Kardashian skulle også være ofre for nøgen-hackeren. (Fotos AP og Target Press)

Jennifer Lawrence er ufrivilligt løbet med langt størstedelen af opmærksomheden efter en anonym hacker i nat offentliggjorde adskillige nøgenbilleder af både hende og en masse af hendes Hollywood-kollegaer i nat.

Men hun - og de lidt under 20 andre, der allerede er blevet offentliggjort billeder af - er langt fra de eneste, der er ofre for hackeren.

Jennifer Lawrence er blandt de kendisser, der har fået spredt nøgenbilleder af sig på nettet. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 11:57 Apple tavs i nøgen-skandale

Ifølge ham selv har han fået adgang til billeder af omkring 100 kendte kvinders konti og dermed også deres billeder - inklusive de mere pikante af slagsen.

Herunder kan du se listen, som han selv har lagt ud på forummet 4chan.org, med de navne, som han hævder, at have nøgenbilleder af.

Michelle Keegan og Keke Palmer har via deres agenter afvist, at de skulle have været mål for hackeren.

En anonym hacker er angiveligt i besiddelse af en sexvideo med Jennifer Lawrence. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 10:37 Hacker vil have penge for sexvideo af Jennifer

Indtil videre er der offentliggjort billeder af Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Kate Upton, Victoria Justice, Lea Michele, Araina Grande, Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Hope Solo, Teresa Palmer, Kristen Ritter, Mary Elizabeth Winstead, McKayla Maroney, Ali Michael og Aubrey Plaza.

En agent for Ariana Grande har benægtet at billederne af hende er ægte, ligesom Victoria Justice på Twitter nægtet, at billederne af hende er ægte. Både Jennifer Lawrence og Mary Elizabeth Winstead har omvendt bekræftet ægtheden henholdsvis via en agent og updates på Twitter.

Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 09:32 Nettet går amok over nøgne Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence er bare et af ofrene i nøgenskandalen. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 07:56 Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale

Her kan du se flotte Jennifer Lawrence til X-Men-premiere. (Video Splash)

Kate Uptons former kan få de fleste til at miste pusten. (Video: Splash)

Se stanglækre Candice Swanepoel på den røde løber. (Video: Splash)