Diva-fight: Kim krævede anden plads

Kim Kardashian ville ikke sidde ved siden af Rita Ora ved MTV's video-prisshow

KIm Kardashian beskylder Rita Ora for at være skyld i skilsmissen fra hendes bror. (PAPhotos)
KIm Kardashian beskylder Rita Ora for at være skyld i skilsmissen fra hendes bror. (PAPhotos)

33-årige Kim Kardashian West ville ganske enkelt ikke sidde ved siden af 23-årige Rita Ora til MTV VMAs i forrige weekend.

Kim giver nemlig Rita Ora skylden for det beskidte brud med Rob Kardashian, hendes bror, i 2012.

Da hun ankom til musikfesten, så var hun nødt til at bede producerne om at finde en anden plads til sig, da hun opdagede, at Ritas stol var lige ved siden af.

Jennifer Lopez, Amber Rose og Rita Ora på den røde løber til MTV Video Music Awards. (Fotos: All Over) Intl. kendte - 25. aug. 2014 - kl. 19:47 Wow! Letpåklædte kvinder på den røde løber

Se også: Derfor flygtede Rob Kardashian: For tyk til bryllup

Se også: Rita Ora kollapsede under fotoshoot

Kilder sagde til TMZ, at mens Kim ikke var en diva, der bare måtte rykkes, så var hun altså heller ikke klar til at tale med den ti år yngre rival ved den californiske event. Og heldigvis blev den sorthårede skønhed flyttet om til hendes halvsøstre, Kylie og Kendall Jenner.

Sammen med 20 fyre
Rob og Rita var igennem det grimme brud, da sokke-designeren gik på den sociale netværkstjeneste og beskyldte popstjernen for at have været sammen med ikke mindre end 20 mænd - altså bare i den tid, hvor hun skulle have været sammen med ham.

Rob skrev: - Hun var sammen med næsten 20 fyre, mens vi var sammen... Men altså, 20?!!!! (sic).

Rita Ora - genstand for Kim Kardashians vrede. (Foto: All Over)
Rita Ora - genstand for Kim Kardashians vrede. (Foto: All Over)
 

Rita begyndte at date Calvin Harris, men de slog op for nylig efter et års tid, og det begyndte også at blive noget værre rod. Hun fortalte i et interview, at han havde afvist at give hende lov til at synge sin sidste single, 'I Will Never Let You Down', som han havde skrevet og produceret, til Teen Choice Awards i august.

Calvin skød tilbage mod Rita og tweetede: - Du vil kun få 1 side af historien fortalt RE Teen choice awards fordi jeg vælger ikke at tale om ethvert aspekt af mit private liv til aviserne (sic).

Stridsøksen begravet
Inden Rob datede Rita, var han i et to år langt forhold med Adrienne Bailon, men efter at de var gået fra hinanden, var det, at sangerinden påstod, at deres romance havde forhindret hendes karriere.

Det blev Kim sur over, og den 30-årige fik nogle slag efter sig - men undgik dem dog - for sine kommentarer. Men nu har de begge to begravet stridsøksen.

I sidste måned blev Kim spurgt af 'Watch What Happens Live', hvem af de to kvinder - Adrienne eller Rita - hun helst ville have haft som kvinde til sin bror:

- Jeg ville sige Adrienne Bailon, fordi hun var i vores liv i lang tid, og jeg ved, at hun er en virkelig sød pige, som har gode intentioner og et godt hjerte.

0 kommentarer
Vis kommentarer