Verdens smukkeste viser talenterne

Candice Swanepoel 

Candice Swanepoel løb ikke for ingenting med titlen 'Verdens smukkeste Kvinde' i Maxim-bladet. I denne billedserie viser hun den nyeste kollektion frem for Victoria's Secret.
Candice Swanepoel løb ikke for ingenting med titlen 'Verdens smukkeste Kvinde' i Maxim-bladet. I denne billedserie viser hun den nyeste kollektion frem for Victoria's Secret.

Hun er blevet kåret til intet mindre end verdens smukkeste kvinde, og selvom sådan noget er svært - for ikke at sige umuligt - at bedømme seriøst, så kan man da vist godt leve med, at den sydafrikanske trusse- og bikini-model, Candice Swanepoel, løb med titlen i år i  modemagasinet Maxim.

Den 25-årige skønhed henviste halvt-danske Scarlett Johansson og pop-prinsessen Katy Perry til de efterfølgende pladser.

 

Stort avancement
Lidt af et avancement  i forhold til lignende afstemninger i drengerøvsbladet FHM i 2010 og '11, hvor Swanepoel blev hhv. nummer 61 og 61 i en afstemning om de '100 mest Sexede Kvinder i Verden'.

DJ/ Target Press Intl. kendte - 17. jun. 2014 - kl. 10:51 Verdens smukkeste: Også en god røv

Se også: Hun er verdens smukkeste kvinde

Se også: Supermodel udsat for brystsmutter

Siden 2010 har hun blandt sine opgaver haft at vise de nye trusse- og bikini-kollektioner frem for Victoria's Secret, og det er også i denne egenskab, at hun i denne billedserie viser talenterne frem.

Og de er ganske indlysende, kan man vist roligt konstatere.

Uha, uha, se flotte Candice på den røde løber. (Video: Splash)

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 Candice Swanepoel løb ikke for ingenting med titlen 'Verdens smukkeste Kvinde' i Maxim-bladet. I denne billedserie viser hun den nyeste kollektion frem for Victoria's Secret.
0 kommentarer
Vis kommentarer