'Det er kun voldtægt hvis hun er ved bevidsthed'

'Fuck You'-sangeren Cee Lo Green forarger med mærkelige udtalelser om voldtægt, efter han er blevet dømt for at putte ecstasy i en kvindes drink

Cee Lo Green ankommer til retten i marts. Nu er han idømt tre års betinget fængsel for at droppet stoffet ecstacy i en kvindes drink. (Foto: Splash-video)

'Does that make me crazy?' sang Cee Lo Green i 2006 på Gnarls Barkleys megahit 'Crazy'.

Hvis han spørger igen efter de udtalelser, han er kommet med de seneste dage, vil de fleste nok svare ja.

Cee Lo Green, der går under det borgerlige navn Thomas DeCarlo Callaway, blev fredag idømt tre års betinget fængsel og 45 timers samfundstjeneste for hælde stoffet ecstasy i en kvindes drink, da de var på restaurant sammen i 2012. Han havde angiveligt sex med hende senere på aftenen.

Se også: Sanger anklaget for at give kvinde stoffer  

Sagen har vakt stor opsigt i USA, og søndag gjorde Callaway, hvis seneste store hit er sangen 'Fuck You', det hele endnu værre, da han begyndte at sende mildest talt opsigtsvækkende udsagn ud i Twitter-sfæren.

Ifølge sangeren er der nemlig ikke tale om voldtægt, hvis man har sex med en bevidstløs kvinde.

'Hvis nogen er besvimet, er de ikke engang sammen med dig bevidst. Folk, som virkelig er blevet voldtaget, husker det, skrev han på Twitter, men skyndte sig at slette det igen, da han opdagede, at det ikke just var en populær holdning.

Se også: Nu igen: Splitternøgen og højgravid  

I går forsøgte han så at forklare sig i en række ny tweets. Noget tyder på, at det heller ikke har haft den ønskede effekt for stjernen. Nu har han nemlig helt slettet sin Twitter-profil.

'Lad mig først og fremmest takke Gud for frikendelse, retfærdighed og frihed. Jeg undskylder oprigtigt for at mine kommentarer blev taget så langt ud af sammenhæng. Jeg ønskede kun en sund udveksling for at hele dem, der elsker mig, fra den smerter, jeg allerede har påført dem på grund af det her. Vær søde at tilgive mig, da det var jeres støtte, der fik mig igennem det her til at begynde med. Jeg har aldrig gået ind for mishandling af nogen kvinder. Tak.

1 af 2 Cee Lo Green slap for anklager om voldtægt eller date rape på grund af manglende beviser. Til gengæld erkendte han at hælde ecstasy i kvindens drink (Foto: AP)
2 af 2 Crazy: Cee Lo Green er dømt for at hælde ecstasy i en kvinde drink, og forsvarer nu sex med bedøvede kvinder. (Foto: AP)