Så smuk var Angelina som brud

Sidste lørdag blev Angelina Jolie og Brad Pitt gift i Frankrig. Deres seks børn spillede ikke uventet hovedrollen på den store dag

Chateau Miraval i Frankrig, hvor Angelina Jolie og Brad Pitt menes at være blevet gift for nylig. (Foto: Splash-video)

I flere år har Angelina Jolie og Brad Pitts seks unger plaget. Den velvoksne børneflok har kollektivt drømt om, at deres mor og far ville gifte sig.

Lørdag den 23. august skete det så endelig. Bryllupsceremonien blev holdt i deres private kapel på parrets franske luksusejendom Chateau Miraval.

Se også: Brad og Angelina hemmeligt gift

Og børnene kom helt som ventet til at spille en hovedrolle på skuespillerparrets store dag.

Så smuk var Angelina Jolie, da hun endelig fik sin Brad. (Faskimile)
Så smuk var Angelina Jolie, da hun endelig fik sin Brad. (Faskimile)
 

Da en gudesmuk Angelina Jolie skred op ad gulvet i den kridhvide silkekjole kreeret af Luigi Massi fra Atelier Versace, var det sønnerne Max på 13 år og 10-årige Pax, der førte hende op. Niårige Zahara og Vivienne på seks år var blomsterpiger, mens Shiloh på otte og seksårige Knox havde fået æren af at holde ringene.

Se også: Brangelinas søn har fået en kæreste

Jolies Massi-kjole var så personlig, som den overhovedet kunne være. Det lange slør var sirligt dekoreret med børnenes farvestrålende tegninger. Og bryllupskagen havde Angelina og Brads søn Pax været i køkkenet og bage, skriver magasinet Hello.

Angelina Jolie og Brad Pitts seks børn havde dekoreret sløret. (Faksimile)
Angelina Jolie og Brad Pitts seks børn havde dekoreret sløret. (Faksimile)
 

Der var kun omkring 20 gæster til det intime bryllup mellem de to verdensstjerner.

- Det var vigtigt for os, at dagen var afslappende og fuld af glæde.  Det var en meget speciel dag at dele med vores børn og en meget lykkelig dag for vores familie, siger det nygifte par til magasinet People.

Se også: Jolie kastede op da hun så egen præstation

Angelina Jolie og Brad Pitt har dannet par siden foråret 2005. De faldt for hinanden under indspilningen af filmen 'Mr. & Mrs. Smith', mens Pitt stadig var gift med Jennifer Aniston. I april 2005 søgte Pitt og Aniston om skilsmisse og bare en måned senere blev forholdet mellem Brad og Angelina officielt.

0 kommentarer
Vis kommentarer