Wesley Snipes vender tilbage

Snipes er efter sigende sat til at vende tilbage til Blade-filmene

52-årige Wesley Snipes kan for tiden ses i biografen i 'The Expendables 3' sammen med Sylvester Stallone og Antonio Banderas.(Foto: AP)
52-årige Wesley Snipes kan for tiden ses i biografen i 'The Expendables 3' sammen med Sylvester Stallone og Antonio Banderas.(Foto: AP)

Ifølge The Daily News, er Wesley Snipes, 52 år, sat til at spille samme rolle, som han sidst spillede i 'Blade: Trinity' i 2004.

Den første Blade-film kom i 1998, og den blev fulgt op af en 2'er i 2002 og så 'Blade: Trinity', der også havde Ryan Reynolds og Jessica Biel på lønningslisten. I den tredje film kunne man simpelthen se Snipes' Daywalker i konfrontation med ingen ringere end Dracula.

Action-blockbuster

Snipes står åbenbart til at indkassere 17 millioner kroner bare for at være med i filmen - derudover kommer et tillæg i form af penge for hvor godt filmen klarer sig.

Se også: Stallone: Bruce Willis er doven og grådig

Se også: Timberlake takker hustru for tålmodigheden

Se også: Timberlake: Jessica Biel er mit livs bedste beslutning

Kilder siger til The Daily News, at det er en del af et comeback, efter at han blev løsladt fra fængsel sidste år, hvor han sad inde for skattesvig.

Bør sige ja
Det er uvist om Reynolds og Biel vil gentage deres 'Blade: Trinity'-roller, selv om de burde sige ja - den tredje film var nemlig glimrende.

Wesley spiller for tiden med i action-blockbusteren 'The Expendables 3' sammen med Sylvester Stallone og Antonio Banderas.

0 kommentarer
Vis kommentarer