Kim og Kanye på laaaaangt toiletbesøg

Om de lavede noget frækt til GQ Men of the Year Awards, vil Kim dog ikke afsløre

Kanye West gjorde ikke meget for at få fruen Kim Kardashian til at skjule formerne ved prisuddelingen. Foto: All Over
Kanye West gjorde ikke meget for at få fruen Kim Kardashian til at skjule formerne ved prisuddelingen. Foto: All Over

Kim Kardashian, der blev valgt som 'Årets Kvinde', og hendes mand Kanye West låste sig selv inde på et toilet til GQ Men of the Year Awards i Londons Royal Opera House i tirsdags, skriver The Sun.

Men om de fik sig en rusketur på toilettet, ville Kim dog ikke gøre os klogere på.

Kim frister med den nye billedserrie. (Privatfoto) Intl. kendte - 4. sep. 2014 - kl. 16:08 Kim Kardashian flasher bagdelen

Parret - der har den 14 måneder gamle datter North sammen - var pludselig begge væk fra deres pladser ved pris-ceremonien i Londons Opera. De blev fundet bag en låst dør til et handicaptoilet få øjeblikke før, Kim skulle hente sin 'Årets Kvinde'-pris på scenen.

Se også: Kim lover at vise bar bagdel

Kim var i øvrigt kun iført en slags badedragt i pivfræk latex og en gennemsigtig sølvgrå højtaljet nederdel, da hun - tids nok - kom op på scenen for at modtage prisen.

Sexbånd 

En kilde fortalte avisen The Sun: - Vi ved ikke om de har været oppe at slås eller har lavet noget ganske andet, men de kom ud og så ganske opkogte ud.

- Men da Kim nåede at komme op på scenen og få sin pris, så gad ingenr bekymre sig om, hvad de lavede derinde.

Den spøjse episode kommer efter, at Kim - der blev kendt efter at have lavet et sexbånd med eks-kæresten Ray J - fortalte om sit samliv med sin fantastiske mand, Kanye til magasinet GQ:

Se også: Kim og Kanye køber Elvis-datters bolig

- Min mand og jeg har et utroligt sexliv. Hvad angår et sexbånd, så vil det i hvert fald aldrig blive offentligt tilgængeligt, hvis vi overhovedet har lavet sådan et.

- Det er ikke noget, nogen som helst andre end mig og Kanye får at se.

Hun tilføjede: - Jeg er gift med en fantastisk mand, og lad os bare sige, at vi kan lide at have det sjovt. Har vi lavet endnu et bånd? Der er intet galt i at være eventyrlysten, have det sjovt og eksperimentere. Men hvad, vi laver privat, er privat.

Kim Kardashian har aldrig været bleg for at vise lidt bar hud. Her ses hun på stranden i 2012. (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer