Hollywood-skuespillerinde føder en rose

Scarlett Johansson blev torsdag mor til sit første barn, datteren Rose, med den franske journalist Romain Dauriac

Scarlett Johansson på den røde løber til premieren på 'Captain America - The Winter Soldier'. (Video: Splash)

Efter adskillige roller fra alt som hårdtslående actionkvinde, barnepige og femme fatale er skuespillerinden Scarlett Johansson nu klar til sit livs rolle som mor.

Johansson fødte datteren Rose den 4. september, bekræfter skuespillerindens talsmand Marcel Pariseau over for nyhedsbureauet AP og tilføjer, at 'mor og datter begge har det godt.'

Se også: Anmeldelse: Vold og vrøvl med Scarlett Johansson

Derudover appellerer parret ifølge talsmanden til fred og ro fra pressen med 'Nul børn-politik', som er en indsats for at holde kendte menneskers børn uden for offentlighedens søgelys.

Den lille pige er født med mange krydderier i blodet: Scarlett Johanssons far er dansk, hendes mor er amerikansk, og faderen til babyen er den franske journalist Romain Dauriac.

Se også: Scarlett Johansson nyder porno

Parret mødte hinanden gennem deres fælles tatovør-ven, Fuzi. I september måned sidste år offentliggjorde 29-årige Johansson forlovelsen med Dauriac efter ni måneders forhold, og i marts i år kom det frem, at de ventede sig deres første barn.

Parret har været utrolig private omkring deres forhold og hele graviditeten, men Johanssons skuespillerkollega fra 'The Avengers'-filmene, Robert Downey Jr., har tidligere sagt til E! News, at han tror, Johansson bliver den bedste mor.

Se også: Gravid Scarlett luftede mand og ny frisure

Baby Rose er det første barn for dem begge, mens det forestående ægteskab med Dauriac bliver Johanssons andet, eftersom hun var gift med skuespilleren Ryan Reynolds, der nu i øvrigt er gift med skuespillerinden Blake Livery.

Johansson har arbejdet til det sidste op til fødslen og har blandt andet indspillet efterfølgeren til actionfilmen 'The Avengers" med en spirende Rose i maven.

hackeren har delt flere billeder af en meget letpåklædt Jennifer Lawrence, som i 2011 vandt en Oscar. (Foto: AP) Kendte Ups: De har også fået lækket nøgenbilleder

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!