Skuffet skuespiller: Hvor er nøgenbillederne af mig

Skuespillerinden Helen Mirren var skuffet over, at hun ikke var på listen over de kendisser, hvis nøgenbilleder blev offentliggjort

Du er ingenting, før din telefon bliver hacket, siger Helen Mirren med en vis portion ironi. (Foto: Wenn)
Du er ingenting, før din telefon bliver hacket, siger Helen Mirren med en vis portion ironi. (Foto: Wenn)

Jennifer Lawrence og de andre kendisser, som er ofre i en stor hacking-sag, er sandsynligvis ret trætte af, at der netop nu florerer en masse nøgenbilleder af dem på internettet.

Hollywood-veteranen Helen Mirren er dog af en noget anden opfattelse. Hun er nemlig fornærmet over, at den famøse hacker ikke viste interesse for hende.

hackeren har delt flere billeder af en meget letpåklædt Jennifer Lawrence, som i 2011 vandt en Oscar. (Foto: AP) Kendte Ups: De har også fået lækket nøgenbilleder

- Jeg tjekkede konstant og desperat listen over personer, som var blevet hacket, fordi jeg håbede på at se mit eget navn. Du er ingenting, før din telefon bliver hacket. Da jeg så fandt ud af, at jeg ikke var på listen, blev jeg fornærmet, siger den 69-årige skuespillerinde med et smil til The Sun.

Smilet stivner dog, når snakken falder på den notorisk kendte hacker, som Mirren ikke har meget tilovers for.

- Hele ideen om privatliv forsvinder lige pludselig. Det er ufatteligt fornærmende, umodent og dumt at hacke sig ind på kendte kvinders telefoner, siger skuespillerinden.

Jennifer Lawrence er bare et af ofrene i nøgenskandalen. (Foto: AP) Intl. kendte - 1. sep. 2014 - kl. 07:56 Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale

Hun er dog også af den opfattelse, at det til en vis grad er hacker-ofrenes egen skyld, at deres nøgenbilleder er blevet offentligt kendte.

- Hvem har nøgenbilleder af sig selv på deres mobiltelefoner? Det forstår jeg ærlig talt ikke, siger den erfarne Hollywood-darling.

0 kommentarer
Vis kommentarer