George Clooney-bryllup i Venedig

Clooney kom med afsløringen i Firenze, hvor han viste lækre Amal Alamuddin frem

Det kommende brudepar. (Polfoto)
Det kommende brudepar. (Polfoto)

George Clooney, 53 år, har nu afsløret, at han skal giftes med den underskønne Amal Alamuddin, 36 år, om et par uger i Venedig, Italien.

Han kom med nyheden i Firenze i Toscana i går under Celebrity Fight Night-eventen.

- Jeg mødte min dejlige kommende brud her i Italien, som jeg vil blive gift med om et par uger, i Venedig af alle steder, sagde Clooney - og afslørede dermed, hvor det bliver holdt.

Palazzo Vecchio
Stjernen havde selvfølgelig sin kommende brud som sin date til black tie-gallaen - alle mænd havde sorte slips på - der blev holdt som støtte for 'Andrea Bocelli Foundation' og 'The Muhammad Ali Parkinson Center'.

For første gang nogen sinde var festivitasen lagt uden for USA, og stjernerne samledes på det historiske, romanske Palazzo Vecchio i Firenze.

I grafikken herunder kan du finde ud af, hvem George Clooney gennem tiderne har hygget sig med. (Foto: AP) Intl. kendte - 14. jul. 2014 - kl. 09:16 Snart siger han ja: Her er alle Clooneys eks'er

Se også: Clooneys svigermor kommer fint ud af det med den grå sølvræv

Se også: Amal Alamuddins mor: Drop Clooney

Kendte folk, som blandt andet skuespilleren Clooney, og professionelle atleter er med til en aften fyldt med utrolige ting, der bliver auktioneret væk. Live-musik er der også en masse af.

Så på brudekjole
Amal er faktisk blevet set ved Alexander McQueen-hovedkvarteret i London - modemærket der kreerede Kate Middletons bryllupskjole.

Hun var faktisk derinde i halvanden time sammen med sin mor - den respekterede journalist Baria Alamuddin - i kontoret i Clerkenwell i det østlige London.

Sidste måned var Amal så også i Kensington og Chelsea for at få sin bryllups-licens.

Her forlader det forlovede par en restaurant i Studio City, CA. (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer