Rig stjerne tilbagebetaler taxagæld

For to år siden lånte skuespilleren Daniel Radcliffe penge af et irsk fodboldhold til en taxa, men først nu betaler han pengene tilbage

Den 25-årige verdensstjerne vil ikke have siddende på sig, at han ikke kan betale sin gæld. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Den 25-årige verdensstjerne vil ikke have siddende på sig, at han ikke kan betale sin gæld. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Der var ingen trylleformularer, der kunne frembringe 'Harry Potter'-hovedrolleindehaveren Daniel Radcliffe de nødvendige kontanter til at betale taxaen hjem efter en bytur.

Selvom filmene om den bebrillede troldmand har gjort den unge skuespiller til mangemillionær, var 25-årige Radcliffe for to år siden kommet i byen uden nok penge.

Til bold uden kontanter
'Potter'-stjernen festede med the Dublin Minor-fodboldhold for at fejre holdets sejr, men måtte krybe hen til spillerne for at låne en sjat kontanter til at komme hjem efterfølgende.

To år efter har Daniel Radcliffe endelig tilbagebetalt taxa-pengene, viser den tidligere Dublin Minor-spiller Conor Mullally på sin Twitterkonto, hvor han har delt billedet af en 50 Euro-seddel samt en håndskrevet lap fra 'Harry Potter':

- To år senere betaler Daniel Radcliffe os taxapengene tilbage fra den berygtede nat, skriver Mullally til den ledsagende billedtekst.

Daniel Radcliffe skriver således til fodboldspillerne:

- Hej drenge. Endnu en gang tak for at betale min taxa. Jeg ville ikke kunne leve med mig selv, hvis jeg ikke holdt ord og betalte jer tilbage. Det var fedt at møde jer. Håber, jeg har dækket beløbet.

Daniel Radcliffe var i august i Danmark for at promovere filmen 'What If', der stadig går i biograferne.

0 kommentarer
Vis kommentarer