Paris Hilton kommer til Danmark

Jetsetprinsessen skal deltage i velgørenhedsarbejde i København

Paris og Nicky Hilton på shopping i New York

Hun har tidligere skabt tumult i København.

Og nu kommer Paris Hilton tilbage til Danmark.

Sammen med sin gode ven Claus Hjelmbak, der er dansk eventmager i Hollywood, vil den verdensberømte blondine indenfor nær fremtid ankomme til vores breddegrader.

- Jeg glæder mig til at komme til Danmark med Paris, som kommer her for anden gang, siger Claus Hjelmbak, der har kendt skandaleprinsessen i ti år og tidligere har fået hende til Danmark.

Det er sammen med danske Claus Hjelmbak - her fotograferet med Lindsay Lohan - at Paris besøger Danmark. (Arkivfoto: All Over).
Det er sammen med danske Claus Hjelmbak - her fotograferet med Lindsay Lohan - at Paris besøger Danmark. (Arkivfoto: All Over).
 

Denne gang bliver det dog med knap så høj cigarføring som sidst.

- Hvad vi skal lave i Danmark er privat. Men vi skal have et meget privat arrangement i Skodsborg, ligesom da Pamela Anderson var i København. Der skal foregå noget velgørenhedsarbejde, hvor overskuddet går til den familie, der er bedst til at hjælpe fattige familier. Vi vil virkelig gerne indsamle gaver til fattige børn og gøre en forskel, siger Hjelmbak til Ekstra Bladet.

Se også: Paris Hilton i sexet bondage-lingeri

Hvor hun skal bo og hvad hun ellers skal lave i den danske hovedstad er privat, ligesom Hjelmbak ikke ønsker at oplyse, hvor længe veninden bliver i landet.

- Paris har altid behandlet mig fantastisk og hun er en af grundene til, at mit Scandinavian Style Mansion blev berømt over hele verden. Hun har altid støttet mig og troet på mig, siger Hjelmbak.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere