Sangerinde: Mit talent overrasker publikum

Rita Ora's fans bliver ofte overrasket over, at den 23-årige stjerne rent faktisk kan synge

Rita Ora skal være ny dommer i 'The Voice' i stedet for Kylie Minogue. Her ses hun ankomme til BBC 1 Radio sammen med Iggy Azalea. (Video: Splash)

Vi har alle stjerner og idoler, vi ser op til. Men de fleste af os, er også klar over, at man kan meget med teknologi i det moderne samfund, og det ikke er sikkert, at de store stjerner overhovedet er særlig dygtige sangere.

Netop det har den unge sangerinde og model Rita Ora måtte sande.

Se også: Til modeshow uden brystholder

I et interview med magasinet Teen Vogue, hvor hun også pryder forsiden på november-udgaven, fortæller hun, at hendes publikum tit bliver overrasket over hendes talent.

- Når folk kommer til mine koncerter siger de tit: 'Jeg kan ikke fatte det, du kan faktisk virkelig synge', siger Rita Ora i interviewet.

Tilbage i september blev det offentliggjort, at Rita Ora skal være ny dommer i den næste sæson af 'The Voice UK' i stedet for Kylie Minogue.

Jennifer Lopez, Amber Rose og Rita Ora på den røde løber til MTV Video Music Awards. (Fotos: All Over) Intl. kendte - 25. aug. 2014 - kl. 19:47 Wow! Letpåklædte kvinder på den røde løber

- Jeg glæder mig til blind-runderne og til at dreje rundt i min røde stol, siger Rita Ora.

I interviewet kommer den unge sangerinde også ind på nogle af ulemperne ved at være et kendt ansigt og have en fuldt booket kalender i så ung en alder.

- Uden at beklage mig og uden at jamre - for det her er, hvad jeg har drømt om hele mit liv - så tror jeg, at folk glemmer, at jeg bare er en 23-årig pige, der gerne vil være forelsket, siger hun og fortsætter:

- Selvom jeg lever og ånder for mit arbejde, vil jeg stadig gerne have, at nogen vil have mig. Det er sådan alle piger har det.

Se også: Pop-babe frygtede Beyoncé

0 kommentarer
Vis kommentarer