Hot Playboy-model splitternøgen

Emily Agnes er den første britiske Playmate i et årti

- Det er en drøm, der gik i opfyldelse, siger den britiske nøgenmodel Emily Agnes, der i juli i år var de første brite i et årti, der opnåede at blive månedens Playmate i Playboy magazine.

Hun er 23 og af en velstående familie, der drev omgang med kendte og royale og sendte dateren på privatskole til 15.000 pund - ca. 120.000 kr. - om året.

De drømte naturligvis om, at den dyre skolegang skulle resultere i en fin uddannelse, men Emily ville hellere være model - og af den frække slags - og fra 19 års alderen gik hun målbevist om at blive det.

Se også: Årets Playmate: Jeg havde sex midt i byen

I oktober sidste år sendte hun nogle nøgenmbileder til en fotograf for Playboy, Tony Kelly. Kort efter kom der svar. Playboy-chef Hugh Hefner ønskede at se hende i Los Angeles, så de kunne afprøve mulighederne.

Og i februar i år blev hun så fløjet til USA, boede en måned i den berømte Playboy Mansion og fik taget de hotte billeder, hvor hun spiller 'sexet sekretær', der altså gjorde hende til Playmate i juli måned.

Nu afdødee Hugh Hefner var en gentleman, siger hun til MailOnline.

Se også: Topløs brasiliansk sexbombe

- Folk tror, man skal gå i seng med ham for at blive Playmate. Det skal man ikke. Det er latterligt. Han var meget høflig.

Sine egne forældre siger hun støtter hende i sit karrierevalg, men mens moderen lidt tøvende har set på Playboy-billederne, skal faderen ikke nyde noget af det.

- Naturligvis ønsker min far ikke at se dem. Og det kommer han heller ikke til. Det er der ingen grund til, siger den rappe model.

 

 

Se også: Hun er Playboys sexede blikfang

40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!