Hot Playboy-model splitternøgen

Emily Agnes er den første britiske Playmate i et årti

- Det er en drøm, der gik i opfyldelse, siger den britiske nøgenmodel Emily Agnes, der i juli i år var de første brite i et årti, der opnåede at blive månedens Playmate i Playboy magazine.

Hun er 23 og af en velstående familie, der drev omgang med kendte og royale og sendte dateren på privatskole til 15.000 pund - ca. 120.000 kr. - om året.

De drømte naturligvis om, at den dyre skolegang skulle resultere i en fin uddannelse, men Emily ville hellere være model - og af den frække slags - og fra 19 års alderen gik hun målbevist om at blive det.

janeta er bestemkt værdig til titlen. Privatfoto Intl. kendte Årets Playmate: Jeg havde sex midt i byen

I oktober sidste år sendte hun nogle nøgenmbileder til en fotograf for Playboy, Tony Kelly. Kort efter kom der svar. Playboy-chef Hugh Hefner ønskede at se hende i Los Angeles, så de kunne afprøve mulighederne.

Og i februar i år blev hun så fløjet til USA, boede en måned i den berømte Playboy Mansion og fik taget de hotte billeder, hvor hun spiller 'sexet sekretær', der altså gjorde hende til Playmate i juli måned.

Nu afdødee Hugh Hefner var en gentleman, siger hun til MailOnline.

Gabriela Bayerlein har lagt sig til rette i vandkanten. Foto: All Over press Intl. kendte Topløs brasiliansk sexbombe

- Folk tror, man skal gå i seng med ham for at blive Playmate. Det skal man ikke. Det er latterligt. Han var meget høflig.

Sine egne forældre siger hun støtter hende i sit karrierevalg, men mens moderen lidt tøvende har set på Playboy-billederne, skal faderen ikke nyde noget af det.

- Naturligvis ønsker min far ikke at se dem. Og det kommer han heller ikke til. Det er der ingen grund til, siger den rappe model.

 

 

Audrey Allen ved, hvor hun skal placere Playboy. Foto: All Over Press Intl. kendte Hun er Playboys sexede blikfang

40 kommentarer
Vis kommentarer