Avril Lavigne troede hun skulle dø

Popstjernen fortæller for første gang om at blive bidt af verdens farligste dyr

En lille mide stjal et halvt år af Avril Lavignes liv. Foto: AP
En lille mide stjal et halvt år af Avril Lavignes liv. Foto: AP

Verdens farligste dyr er ikke en kæmpe slange eller en brølende tiger, men en lille otte-benet mide. Og det var da også et bid fra en lille skovflåt, som tvang Avril Lavigne i seng i månedsvis.

Se også: Ung, syg sangerinde: Bed for mig

Den 30 årige popstjerne fortæller nu i People Magazine om den sygdom, som har forfulgt hende siden efteråret, hvor hun udviklede borrelia efter et bid.

I fem måneder lå hun i sengen, skriver Dagbladet.

- Det føltes som om, jeg ikke kunne trække vejret. Og jeg kunne hverken overkomme at tale eller bevæge mig. Jeg troede, at jeg skulle dø, forklarer hun.

Se også: Sangerinde afviser racisme-beskyldninger

Lavigne tilføjer, at hun i perioder på op til en uge ikke magtede at tage et brusebad, fordi hun ganske simpelt ikke kunne stå på benene.

Popstjernen mærkede først, at der var noget galt, da hun skulle fejre sin 30 års fødselsdags i Las Vegas i oktober. Igennem længere tid havde hun følt sig skidt tilpas, men pludselig blev det alvor.

- Jeg kunne knapt spise. Og når de andre gik i poolen, måtte jeg hvile mig i sengen. Så begyndte mine venner at undre sig over, hvad der kunne være i vejen. Men da de spurgte, havde jeg intet svar, fortæller hun.

Se også: Avril Lavigne havde bryllup med goth-tema

Kort efter fødselsdagen fik hun imidlertid sin diagnose, skriver People.

Først nu et halvt år senere føler Lavigne sig 80 procent rask.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere